Vijf luxe kerstcadeautips

26 oktober 2020

Kerst staat alweer voor de deur en dat betekent dat mensen zich langzaam maar zeker gaan oriënteren op kerstcadeaus. Een leuk kerstcadeau vinden kan best lastig zijn, en daarom vind je in dit artikel inspiratie voor (luxe) kerstcadeaus. Dat betekent dat je voor de cadeaus wel een wat vollere portemonnee moet hebben. Als je een beperkt budget hebt, dan vind je hier leuke cadeautips.

Apple Airpods

Er zit misschien een aardig prijskaartje aan, maar de Apple Airpods blijven een ontzettend goed kerstcadeau voor de gadgetliefhebber. Met het geweldige geluid dat Apple in deze Airpods heeft gestopt kan je alleen maar genieten. Voor een prijs van circa €130,- haal je deze Apple Airpods als kerstcadeau in huis. Heb je wat extra te besteden? Dan zijn de Apple Airpods Pro ook een zeer goed idee. Deze Airpods Pro beschikken over nog net wat meer functionaliteiten dan de normale Airpods. 

Parfum

Het blijft een favoriet als kerstcadeau: parfum. Parfum is altijd een goed idee, want de (meeste) mensen houden wel van een lekker luchtje. Bijkomend voordeel is dat je met een parfum altijd zelf kan kiezen hoe duur je het wilt maken. Vind je bijvoorbeeld een Eau de Parfum te duur? Dan kan je altijd nog een Eau de Toilette nemen. Op zoek naar een lekkere parfum voor heren? Dan is Jean Paul Gaultier altijd een goed idee. Toch op zoek naar iets voor dames? Dan is Chanel Coco Mademoiselle altijd een goed idee.

Nintendo Switch Lite

Geschikt voor zowel kinderen als (jong)volwassenen: de Nintendo Switch Lite. Dit kleine broertje van de ‘gewone’ Nintendo Switch is een stuk goedkoper en daardoor ook aantrekkelijker om als kerstcadeau te geven. Met dit veelzijdige apparaat hoef je je nooit meer te vervelen. Speel bijvoorbeeld de nieuwste Mario Kart, Pokémon of een van de andere games die te verkrijgen is voor dit apparaat.

Apple iPhone 11

Houd jij niet zoveel rekening met de prijs als het om een kerstcadeau gaat? Dan is de nieuwste Apple iPhone 11 een goed idee! Neem de goedkoopste sim only erbij en de ontvanger zal zeker gelukkig zijn. Deze smartphone beschikt over de nieuwste technologie en schiet dankzij de dubbele camera op de achterkant schitterende foto’s.

Fitbit Versa 3

De smartwatch is tegenwoordig bijzonder populair. Vooral sporters hebben er maar wat graag een om stappen te tellen, hartslag te meten of gewoon als fashion item. De Fitbit Versa 3 is de nieuwste smartwatch van het bekende merk en daardoor geschikt als kerstcadeau. Met de ingebouwde GPS worden jouw hardloopprestaties bijgehouden, die je vervolgens natuurlijk deelt met vrienden. De batterij van de Fitbit Versa 3 gaat maar liefst zes dagen mee, dat is langer dan de meeste alternatieven.

Cadeau