Kerstmarkt Disneyland

Voor een ‘once in a lifetime experience’ ga je niet alleen de kerstmarkt op, maar bezoek je het toch al sprookjesachtige Disneyland Parijs tijdens de meest sfeervolle tijd van het jaar.

Heb je je ooit afgevraagd hoe Donald Duck kerst viert? Of Goofy een beetje sneeuwballen kan gooien? En wat voor jurk Assepoester uitkiest voor de kerstdagen? Dan boek je Disneyland Parijs. Voor een onvergetelijke ervaring. Er is tijdens de kerstperiode in Disneyland zoveel te doen dat je ogen en oren tekort komt.

Wil jij op de hoogte blijven van annuleringen en ander belangrijk nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Op zoek naar een hotel in Disneyland?
Bekijk hier speciale lastminute prijzen!

Openingstijden 2024
Bekijk de openingstijden van kerstmarkt Disneyland


Het is een kinderdroom pur sang. Niet alleen een bezoek brengen aan Disneyland Parijs, maar daar ook nog eens zijn met de kerstdagen! Een fijne kerst wensen aan Mickey Mouse, de kerstman de hand schudden en dat allemaal in het meest sfeervolle park van Europa.

disneylandkerst

Ook dit jaar is er weer enorm veel te doen rondom de kerstdagen. Een kort overzicht:

De Kerstparade
De kerstman en zijn elfjes zijn dit jaar weer van de partij tijdens de kerstparade. ‘Santa’ trekt meerdere malen per dag door de met sneeuw bezaaide Main Street, omringd door speelgoedsoldaten en poppen die in de aanwezigheid van de kindervriend tot leven zijn gekomen. Ook Donalds neefjes Kwik, Kwek en Kwak zijn uitgenodigd om de feeststemming nog wat te verhogen.

Kerstdorp
Er is een compleet kerstdorp ingericht in het hart van Disneyland Parijs. Alle bekende Disney figuren, zoals Minnie Mouse en Knabbel en Babbel hebben hun kerstkostuum aan en staan klaar voor een foto of een high-five. Ook de kerstman is tot en met 25 december aanwezig. In zijn eigen kerstdorp neemt hij verlanglijstjes in ontvangst.

Disney Dreams of Christmas
Deze spetterende show overtreft de wildste kinderdromen. Iedere avond is de Disney Dreams show te zien. Duizenden lichtjes, schitterende kleuren en prachtige special effects. Het zijn de recepten voor een onwerkelijke kerstshow, geprojecteerd op het beroemde kasteel van Doornroosje.

Dit jaar moet je ook zéker uitkijken naar Wereld’s Grootste Mouse Party. Minnie heeft een verrassing gepland voor Mickey en jij kan erbij zijn! Kijk dus zeker goed uit en ontdek hoe ze hem gaat verrassen.

Er is nog zoveel meer te doen in Parijs deze kerst. Voor een unieke ervaring, ga je dit jaar naar Disneyland. Een unieke familietrip, waar je absoluut geen spijt van zult krijgen. Reserveren is echter wel noodzakelijk, want Disneyland is een populaire bestemming met kerst.

Meer informatie over de Kerst aanbieding van Disneyland Paris