Kerstmarkt Bourtange

Ben je van plan kerst te vieren op een écht unieke locatie? Overweeg dan zeker een bezoekje aan Bourtange. Dit vestingstadje ligt vlakbij de Duitse Grens, in Westerwolde (Zuid-Oost Groningen). Deze stad is de enige van zijn soort. Het is klein, sfeervol en het voelt eventjes alsof je je in een andere tijd waant.

Opgelet: Alle openingstijden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen door de ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Het is aangeraden om de huidige maatregelen na te kijken voor je bezoek aan de Kerstmarkten. Wil jij op de hoogte blijven van annuleringen en ander belangrijk nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Openingstijden 2021Kerstmarkt Bourtange
Bekijk hier de openingstijden van de kerstmarkten van Bourtange

Op zoek naar een hotel in Bourtange?
Bekijk hier de last minute prijzen!

Kerstmarkt in Vestiging Bourtange

bourtange

Dit is een kerstmarkt die je voor geen goud wilt missen. Wat een sfeer! Er staan vele gezellige kraampjes met kerst- en cadeauartikelen en natuurlijk kerstbomen. De gehele vesting is sprookjesachtig verlicht. Ook staat er een prachtige kerststal, is er muziek overal en nergens te horen. Dit jaar vindt de kerstmarkt een aantal keer in december plaats. Pak je agenda dus alvast bij de hand!

Tijdens de feestdagen staat er natuurlijk een enorme kerstboom op het Marktplein. Daaromheen vind je zo’n 100 kramen verspreid over de verschillende pleinen en bastions. Je zult versteld staan van het uiteenlopende kerstassortiment en de gezelligheid. Wanneer de avond valt, neemt de sfeer alleen maar toe. Door de hele vesting geniet je van diverse koren en artiesten, en uiteraard ontbreken de glühwein en warme chocolademelk niet.