Kerstmarkt Koersel

Het centrum van Koersel wordt ook dit jaar weer ondergedompeld in de kerstsfeer. Koersel is een leuk dorp en deelgemeente van Beringen, gelegen in het sympathieke Limburg. En daar houden ze wel van een feestje. Ook zo met kerstmis!

Wil jij op de hoogte blijven van annuleringen en ander belangrijk nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Openingstijden 2023Kerstmarkt Koersel

Bekijk de openingstijden van kerstmarkt Koersel

Al wordt deze kerstmarkt slechts 1 weekend op een jaar gehouden, ieder jaar weer proberen de organisatoren van het kerstgebeuren er een prachtig feest van te maken. Naar goede gewoonte zullen ze hier ook in 2021 in slagen.

Koersel

Haal je kerstmuts maar boven, want net zoals de voorbije jaren is alles aanwezig om er een leuk kerstfeestje van te maken! De kerstmarkt in Koersel heeft voor elk wat wils. Maar alles draait rond gezellig samen zijn met vrienden, familie en nieuwe gasten. En natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten. Zo zal de kerstman weer aanwezig zijn én hij heeft cadeautjes bij!

Koersel Kerst is zoveel meer dan een kerstmarkt. Het kerstgebeuren in Koersel is dan ook een tof kerstevenement op het Koersels kerkplein. Elk jaar staat er een spectaculaire kerstattractie die hoog boven het gebeuren uittorent. Het is de favoriete attractie van vele kinderen en verliefde koppeltjes.

kerstmarkt

Zoals het elke zichzelf respecterende kerstmarkt in Vlaanderen betaamt, kan je ook in Koersel rondneuzen tussen de kerstkraampjes. Dus smullen maar van die talrijke lekkernijen. De glühwein en warme chocomelk zorgen ongetwijfeld onmiddellijk voor wat welkome opwarming. Traditioneel wordt het publiek ook warm gehouden door straffe muzikanten die hun beste beentje voorzetten.

Genieten dus maar van de onmisbare kerstmarktkraampjes, de heerlijke dennengeur van kerstbomen en een feeërieke verlichting. De avond wordt zoals gezegd opgevrolijkt met muziek.

Laat het kerstfeest maar beginnen!