Kerstmarkt Nieuwegein

Het wordt langzamerhand weer kouder, de temperaturen neigen onder de nul te komen en de mutsen en handschoenen komen weer tevoorschijn. Kortom, het wordt weer winter. Iedereen kent de prachtige steden zoals Maastricht, Amsterdam en Antwerpen die veranderen in een winterwonderland, maar Nieuwegein is minstens net zo mooi!

Opgelet: door het corona-virus is het niet zeker of alle kerstmarkten dit jaar wel zullen doorgaan. Sommige kerstmarkten zijn afgelast, andere steden nemen voorzorgsmaatregelen om voldoende afstand te houden en risico op verspreiding van het virus te vermijden.

Wil jij op de hoogte blijven van annuleringen en ander belangrijk nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Openingstijden 2020Kerstmarkt Nieuwegein
Bekijk de openingstijden van kerstmarkt Nieuwegein.

Op zoek naar een hotel in Rotterdam?
Bekijk hier speciale lastminute prijzen.

Wintercity
Kerstmarkt Nieuwegein

In het sfeervol gedecoreerde Cityplaza Nieuwegein is het fijn winkelen en heerlijk genieten van de kerstsfeer. Winkelcentrum Cityplaza wordt deze winter namelijk weer omgetoverd tot een prachtige en sfeervol verlichte kerstmarkt met de mooiste kerst-, winter- en cadeau-artikelen. Gezellige houten kersthuisjes, prachtig verlichte paden, glühwijn en vele leuke activiteiten voor jong en oud, het wordt ongetwijfeld een groots evenement!

Kom schaatsen op ruim 400m² echt ijs. Ook deze winter ligt er weer een prachtige ijsbaan. De ijsbaan ligt op de Markt en wordt prachtig aangekleed met gezellige sfeerverlichting. De toegangsprijs voor de ijsbaan is € 6,50 inclusief schaatshuur. Het dragen van handschoenen is op de ijsbaan echter wel verplicht. Heb je eigen schaatsen? Prima! Noren zijn echter niet toegestaan. Natuurlijk kun je ook lekker vanaf de zijlijn genieten van de schaatsende bezoekers… Maar hoe leuk is het om zelf de ijzers onder te binden? Uiteraard zijn er ook allerlei activiteiten en is er sfeervol entertainment.

Als dat nog niet genoeg is, kun je ook het fameuze wintercircus van Arlette Hanson bezoeken; een modern theatercircus van deze tijd. Een circustheaterspektakel voor het gehele gezin met leuke acts en internationale topartiesten. Vervolgens wordt de avond natuurlijk afgesloten met een heerlijk drankje (of stiekem een paar extra) in de Skibar. Dat wordt lekker zingen en feesten met z’n allen!