Kerstmarkt Alkmaar

In Alkmaar wordt ook dit jaar weer een gezellige kerstmarkt georganiseerd. Na het succes van vorig jaar op de Paardenmarkt, wordt de kerstmarkt dit jaar voor onze deur gehouden op het Waagplein. Het hele Waagplein wordt omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt.

Opgelet: door het corona-virus is het niet zeker of alle kerstmarkten dit jaar wel zullen doorgaan. Sommige kerstmarkten zijn afgelast, andere steden nemen voorzorgsmaatregelen om voldoende afstand te houden en risico op verspreiding van het virus te vermijden.

Wil jij op de hoogte blijven van annuleringen en ander belangrijk nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Openingstijden 2020Kerstmarkt Alkmaar
Bekijk de openingstijden van kerstmarkt Alkmaar.

Op zoek naar een hotel in Alkmaar?
Bekijk hier speciale lastminute prijzen.

Kerstmarkt Alkmaar
Alkmaar kerstmarkt

Op de kerstmarkt kun je terecht voor warme wollen kleding en accessoires, alsmede originele cadeaus om onder de kerstboom te leggen, maar ook van alles om je woning in kerstsferen onder te dompelen. De kerstmarkt in Alkmaar is daarom de ideale plek om alvast je kerstaankopen te doen en om goed in de kerststemming te komen. Daarnaast kun je je kerstaankopen mooi laten inpakken bij een van de kersthuisjes door de kerstelfjes. Alkmaar vanuit de lucht bekijken? Spring dan voor een rondje in het reuzenrad op de kerstmarkt Alkmaar.

De kerstmarkt in Alkmaar is leuk voor jong én oud. Het is daarom een uitstekend uitje voor het hele gezin, maar ook geschikt voor een gezellig uitje met vrienden. Voor iedereen is er wel iets te zien, te doen en te proeven.