Kerstmarkt Alkmaar

In Alkmaar wordt ook dit jaar weer een gezellige kerstmarkt georganiseerd. Na het succes van vorig jaar op de Paardenmarkt, wordt de kerstmarkt dit jaar voor onze deur gehouden op het Waagplein. Het hele Waagplein wordt omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt.

Wil jij op de hoogte blijven van annuleringen en ander belangrijk nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Openingstijden 2024Kerstmarkt Alkmaar
Bekijk de openingstijden van kerstmarkt Alkmaar.

Op zoek naar een hotel in Alkmaar?
Bekijk hier speciale lastminute prijzen.

Kerstmarkt Alkmaar
Alkmaar kerstmarkt

Op de kerstmarkt kun je terecht voor warme wollen kleding en accessoires, alsmede originele cadeaus om onder de kerstboom te leggen, maar ook van alles om je woning in kerstsferen onder te dompelen. De kerstmarkt in Alkmaar is daarom de ideale plek om alvast je kerstaankopen te doen en om goed in de kerststemming te komen. Daarnaast kun je je kerstaankopen mooi laten inpakken bij één van de kersthuisjes door kerstelfjes. Alkmaar vanuit de lucht bekijken? Spring dan voor een rondje in het reuzenrad op de kerstmarkt Alkmaar.

De kerstmarkt in Alkmaar is leuk voor jong én oud. Het is daarom een uitstekend uitje voor het hele gezin, maar ook geschikt voor een gezellig uitje met vrienden. Voor iedereen is er wel iets te zien, te doen en te proeven.