Kerstmarkt Apeldoorn

Apeldoorn kent men doorgaans van drie dingen. De eerste is ‘even Apeldoorn bellen’, de tweede is de Apenheul en de derde is Paleis het Loo (uiteraard niet perse in die volgorde). Maar daar wordt een vierde reden aan toegevoegd! De kerstmarkt is er eentje die je niet mag overslaan. Apeldoorn is hartstikke leuk met kerst.

Opgelet: door het corona-virus is het niet zeker of alle kerstmarkten dit jaar wel zullen doorgaan. Sommige kerstmarkten zijn afgelast, andere steden nemen voorzorgsmaatregelen om voldoende afstand te houden en risico op verspreiding van het virus te vermijden.

Wil jij op de hoogte blijven van annuleringen en ander belangrijk nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Openingstijden 2020Kerstmarkt Apeldoorn in Nederland
Bekijk hier de openingstijden van de kerstmarkt in Apeldoorn

Op zoek naar een hotel in Apeldoorn?
Bekijk hier de speciale lastminute prijzen


Apeldoorn Winterfair
Wil jij Apeldoorn op z’n gezelligst meemaken? Zorg dan dat je ontbreekt op de Apeldoorn Winterfair! Zet de datum vast in je agenda, want deze is slechts één dag beschikbaar. Op deze dag is alles in Apeldoorn extra winters, lekker, leuk en gezellig. Bezoek de kraampjes  in de Asselsestraat, Leienplein, Korenstraat en Deventerstraat en koop er de leukste kerstcadeautjes. Warm je bij het vuur onder het genot van een marshmallow en wie weet loop je de wandelende kerstboom wel tegen het lijf!

Wintercircus
Ben jij gek op een beetje actie in de kerstvakantie? Het Wintercircus is ook dit jaar weer een topper. Struikelende clowns, wandelende piramides en vliegende acrobaten, je gaat het allemaal meemaken!

Kerstmarkt Malkenschoten
Een echte aanrader wanneer je kinderen hebt! In Kinderparadijs Malkenschoten wordt een kerstmarkt gehouden voor de jeugd. Twee dagen lang kun je er leuke spullletjes kopen bij één van de vijftig kerststallen, pony rijden en natuurlijk rondjes schaatsen op de schaatsbaan. Je kunt meedoen aan workshops, luisteren naar live muziek en natuurlijk met het hele gezin een lekker hapje eten bij één van de eetgelegenheden.

Winterpaleis het Loo
Traditioneel is paleis het Loo omgetoverd in wintersfeer. Maar let op: vanwege de verbouw van het paleis vind je de activiteiten dit jaar op het Stallenplein. Dit jaar is de Aanspanplaats en de Koetshuizen feestelijk aangekleed en zijn er diverse workshops. Uiteraard zijn er vele activiteiten voor kinderen en de ijsbaan is altijd weer een groot succes! Tijdens de Spirit of Winter vindt de buitenfair Spirit of Winter plaats.