Kerstmarkt Den Haag

In de hofstad Den Haag hoort een koninklijke kerstmarkt. En bij een koninklijke kerstmarkt hoort een koninklijke naam. Welkom op de ‘Royal Christmas Fair’. In het sfeervolle centrum van Den Haag, aan de Lange Voorhout, staat een kerstmarkt die je mooiste kerstdromen gaat overtreffen. Een supergezellig dagje uit voor het hele gezin.

Van plan om een weekendje naar Den Haag te gaan? Bekijk hier dan de top 5 bezienswaardigheden in Den Haag

Opennigstijden 2024Kerstmarkt Den Haag in Nederland
Bekijk hier de openingstijden van de kerstmarkten in Den Haag

Op zoek naar een hotel in Den Haag?
Bekijk hier de speciale lastminute prijzen

Den Haag shoppingstad
Als er een plaats is in Nederland waar je lekker kunt winkelen, is het Den Haag. Ben jij op zoek naar de leukste kerstartikelen of ga je gewoon graag op schoenen- en kledingjacht? Dan is een kerstmarktripje naar Den Haag een must. Je kunt ’t namelijk combineren met een mooie wandeling door het centrum van Den Haag. De beroemde Haagse Markt, de gezellige binnenstad  of de Frederik Hendriklaan, je kunt er overal leuke cadeautjes vinden.

En natuurlijk is het strand van Scheveningen altijd om de hoek. Altijd leuk om even een wandelingetje te maken over het strand tijdens de kerstperiode.

Royal Christmas Fair
Maar dé reden om Den Haag te bezoeken in december is natuurlijk de kerstmarkt. Tussen beroemde locaties als het Binnenhof en Paleis Noordeinde vind je een sprookjesachtige markt. De markt is altijd zeer sfeervol aangekleed en je kunt er op ieder moment tegen niemand minder dan de Kerstman zelf aanlopen. Geef ‘m zeker even een handje! Daarnaast luister je naar de leukste optredens, waaronder kinderkoren. Ook kijk je je ogen uit tijdens de vele culturele activiteiten. Wanneer je kinderen hebt, neem ze dan in het eerste weekend mee naar de kerstmarkt. Dan is er een speciale kindereditie van de kerstmarkt opgezet. Maar ook tijdens de rest van de kerstmarktperiode kun je zeker de kinderen meenemen!

Dit jaar geniet je van talloze activiteiten, maar eentje willen we er zeker uitlichten: een prachtige Gospel Night. Een professioneel koor zingt de bekende kerstliederen onder begeleiding van een heuse dirigent! Dat wil je dus zeker niets missen.

Wanneer jij een unieke kerstmarkt wilt zien in een sfeervolle stad, bezoek dit jaar dan zeker Den Haag. Liefst 80 standjes met de leukste producten en lekkerste hapjes staan op je te wachten. En er is zoveel meer te doen. Wacht zeker niet tot volgend jaar!