Kerstmarkt IJsselstein

De Kerstmarkt van IJsselstein is zeker de moeite waard. Zoals elk jaar kan je weer genieten van de warmte en gezelligheid die het stadje IJselstein uitstraalt. Bezoek de Kerstmarkt en bekijk de beste kerstartikelen, cadeaus en aanbiedingen van ondernemers.

Openingstijden 2023Kerstmarkt IJsselstein
Bekijk de openingstijden van kerstmarkt IJsselstein

Op zoek naar een hotel in IJsselstein?
Bekijk hier de speciale lastminute prijzen!

Zoals elk jaar kan je in IJsselstein weer genieten van typisch Hollandse wintergerechten zoals oliebollen, appelflappen, wafels en poffertjes. Geniet van een knusse markt met allerlei leuke kerstartikelen en ontdek hoe gezellig de sfeer is. Met maar liefst 140 kraampjes door de winkelstraten (Basiliekpad en de Overtoo) is IJsselstein in echte kerstsferen.

ijsselstein

Gerbrandytoren
Letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt is het onthullen van de grootste ‘kerstboom’ ter wereld. De bekende Gerbrandytoren wordt omgetoverd tot een pracht van een kerstboom. Wanneer je dit nooit gezien hebt, is het absoluut de moeite waard daar eens naar te gaan kijken. Rondom de onthulling van deze kerstboom zijn er altijd veel activiteiten voor zowel jong als oud!

Ben je dus in de buurt van IJsselstein, ga zeker even kijken! De kerstmarkt staat er niet lang, dus plan dat even goed in. En geniet van één van de meest gezellige kerstmarkten van Nederland!

grootstekerstboom

Voor het eerst is de kerstmarkt verspreid over twee dagen. Na jaren waarin de kerstmarkt slechts één dag open was, kun je nu dus dubbel genieten van deze sfeervolle markt. Zeker de moeite waard om een leuk hotelletje te boeken en vanuit je slaapkamer naar de prachtige kerstboom te kijken!