Parkhotel Valkenburg

Op zoek naar een hotel vlakbij de Valkenburgse kerstmarkt? Zoek niet verder! Op slechts 300m van de markt vind je Parkhotel Valkenburg. Slaap je liever in een villa of appartement? Dat kan ook. Waar je ook voor kiest, na een drukke kerstdag is het ontspannen in het wellness centrum met binnenzwembad.

Parkhotel Valkenburg staat bekend als hét hotel van Valkenburg met 83 kamers op 4-sterren niveau. Dit monument kent een rijke historie: zo sliepen hier in 1895 bijvoorbeeld Koningin-moeder Emma met het jonge prinsesje Wilhelmina.

Standaard Kamer Valkenburg

Er zijn verschillende kamertypes waar je uit kan kiezen. De standaardkamers zijn voorzien van een douche of bad, kluis, TV en telefoon. Je hebt de optie om een kamer met of zonder balkon te nemen, zodat je optimaal kan genieten van het uitzicht. Wens je geen balkon? Kies dan voor een gewone tweepersoonskamer, familiekamer of junior suite.

Op de bovenste verdieping vind je de ruime junior suites, met twee extra lange bedden en een ruime badkamer met ligbad en aparte douche. Speciaal voor gezinnen zijn er de XL familiekamers. In deze kamer staan 4 bedden of 2 bedden en een stapelbed. Zijn jullie een groot gezin? Dan biedt Parkhotel Valkenburg zelfs de mogelijkheid voor een familiekamer voor maar liefst 7 personen.

Bar Valkenburg

Tijdens de kerstmarkt dagen biedt Parkhotel Valkenburg verschillende arrangementen waar je uit kan kiezen. 1 of 2 overnachtingen, inclusief ontbijtbuffet, welkomstdrank en hap, drie gangen diner, ticket voor de kerstmarkt en toegang tot de wellness faciliteiten. Het ontbijt is even koninklijk als de historie van het hotel: uitgebreid met bubbels, zalm, Limburgse vlaai en een prachtig uitzicht.

Met Kerst overnachten bij Parkhotel Valkenburg is ook een goede keuze. Verschillende arrangementen met onder andere een heerlijk 4- of 5-gangen diner en een kerstattentie.

Parkhotel Valkenburg

Slaap je liever in een eigen villa of appartement? Villa Valkenburg beschikt over 8 sfeervol ingerichte kamers met gratis wifi, TV, douche en zithoek. In het aanliggende Koetshuis wordt dagelijks ontbijt geserveerd en kan je relaxen in de sauna of infraroodcabine.

De appartementen liggen in het centrum van Valkenburg. Er zijn 21 kamers beschikbaar met douche, keuken, wifi en TV. Wanneer je bij Appartementen Valkenburg of Villa Valkenburg verblijft, mag je ook gebruik maken van de wellness faciliteiten van Parkhotel Valkenburg.

Parkhotel Valkenburg
Neerhem 68
6301 CJ
Valkenburg
[email protected]
+31 (0)43 6013241