Kerstmarkt Vaassen

Met ruim 20.000 bezoekers is de kerstmarkt van Vaassen een ware kersttraditie geworden. Op het plein voor kasteel Cannenburch vind je ruim 100 kerstkramen waar prachtige, ambachtelijke producten worden aangeboden. Ook de enige echte kerstman is elk jaar op bezoek. Wie weet kom je zijn tijdelijke huisje of hemzelf in levende lijve tegen!

Het kasteel is altijd sfeervol en feestelijk ingericht. Zowel van binnen als buiten. Na één blik op deze pracht, breng je al het ultieme kerstgevoel naar boven. In de winkel vind je mooie geschenken en in de gewelvenkelder staan er warme hapjes en drankjes voor je klaar. Erg bijzonder om mee te maken.

Openingstijden 2023
Bekijk hier de openingstijden van de kerstmarkten in Vaassen

Op zoek naar een hotel in Vaassen?
Bekijk hier speciale lastminute prijzen!

Kerstmarkt Vaassen
Uit heel Nederland trekken mensen naar de kerstmarkt van Vaassen. Dit is dan ook een erg bijzondere kerstmarkt met het prachtig versierde kasteel ‘De Cannenburch’ op de achtergrond. Zowel het terrein als kasteel zien er dromerig uit. Vol met lichtjes, een levende kerststal en drie dagen lang optredens van diverse artiesten en muziekgroepen brengen de stad nóg meer tot leven dan gewoonlijk. Hier je kerstinkopen doen is ook zeker een aanrader, want met zo’n 100 kramen vind je alle kerstgerelateerde artikelen waarnaar jij op zoek bent.

Vaassen