Met deze waanzinnige cadeaus blaas je elke vrouw omver

16 mei 2023

Of het nu kerst is, je partner jarig is, een bonus heeft gehaald op haar werk of om een andere reden een cadeau verdient. Keer op keer is het weer lastig om met een leuk geschenk aan te komen. Je kunt niet keer op keer met een bos bloemen verschijnen. Gelukkig hebben wij wel wat ideeën, waar je inspiratie uit kunt halen. Kijk snel met ons mee!

Kerst Bloemen

Maak zelf een tijdschrift

Als je een beetje creatief bent, past dit cadeau perfect bij je. Verzamel allerlei foto’s en informatie bij elkaar om dit tijdschrift tot een succes te maken. Uiteraard ligt het wel aan de gelegenheid. Wil je haar verrassen met jullie trouwdag? Dan is een tijdschrift met alle foto’s van de bruiloft natuurlijk heel bijzonder.

Is ze op haar werk zo’n 25 jaar in dienst? Dan is het bijvoorbeeld heel leuk om foto’s van haar werk te verzamelen en haar collega’s erbij te betrekken. Laat ze mooie herinneringen opschrijven, die je dan weer in het tijdschrift kunt vereeuwigen. 

Natuurlijk kun je zo’n cadeau voor haar met elke gelegenheid geven, al moet je zelf wel even een thema kiezen.

Een doos bonbons

Chocolade klinkt misschien heel cliché, net als die mooie bos bloemen. Toch zijn dat wel de cadeaus waar je een vrouw heel blij mee maakt. Voornamelijk de vrouwen die zichzelf zulke dure presentjes niet gunnen. 

Uiteraard kun je met een doos bonbons ook behoorlijk uitpakken. De ene bonbon is de andere niet. Je kunt ze bij de Jamin halen, die echt verrukkelijk zijn. Alleen natuurlijk zijn er kwalitatief nog betere bonbons te vinden en ook wat meer unieke. Denk bijvoorbeeld aan de bonbons van Friandries. Deze bonbons zijn zo uniek, door de smaakcombinaties, waardoor elke vrouw weer versteld staat. Daar kun je jouw partner dus echt mee verrassen. 

Al is dit cadeau in principe voor iedereen geschikt. Het is een heel leuk geschenk om te geven, maar ook zeker om te krijgen. Je zult zien dat het goed ontvangen wordt. Het is ook een aanrader als relatiegeschenk bijvoorbeeld! 

Een gepersonaliseerde tapasplank

We kunnen allemaal op z’n tijd een borrelavond gebruiken. Op zo’n avond kan er een borrel aan te pas komen, maar ook zeker wat tapas en borrelhapjes. Vandaar dat de meeste mensen ook een tapasplank in huis hebben. Mocht deze toch nog ontbreken in de keuken, dan is dat zeker een mooi cadeau om aan te schaffen. Je kunt zo’n plank zelfs nog personaliseren met de naam van degene erop bijvoorbeeld. Of laat bijvoorbeeld jullie trouwdatum erin graveren of een andere bijzondere datum of leuke boodschap. De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos.

Een leuke proefles

Je hebt jouw partner vast wel eens over een nieuwe hobby of sport gehoord, waar ze uiteindelijk niks mee gedaan heeft. Denk bijvoorbeeld aan een lesje padel of yoga wat ze graag wil proberen. Je weet dat ze daar heel benieuwd naar is, maar zelf onderneemt ze geen actie. Ondertussen roept ze al een jaar dat ze de sport of hobby in kwestie wil proberen, maar tot op heden is het nog niet gelukt.

Dat is nou een goed cadeau om te geven. Regel voor haar een proefles bij de lokale sportschool, zodat ze wel moet gaan. Het is toch net die stok achter de deur die het duwtje in de juiste richting geeft. 

Uiteraard hoeft het ook niet om een sport te gaan. Het kan ook een ballonvaart of een parachutesprong betreffen. Of iets wat jullie samen graag willen uitproberen. Denk aan een dansles of een zelfverdedigingscursus. Er valt genoeg uit te proberen. De vraag is alleen wat voor hobby of sport voor jullie is weggelegd.

Wat je ook kiest, een mooie kerstkaart hoort er nu eenmaal bij.