MergelRijk – Dé Kerstgrot van Valkenburg 

09 oktober 2020

mergelrijk


Een magische kerstbeleving in de grotten!

Bezichtig in de kerstgrot het 25m lange diorama van miniaturen die het Bijbelse kerstverhaal uitbeelden. Laat je meeslepen door het ontroerende kerstverhaal van de Zandtovenaar. Bewonder de vele kerstdorpjes met wel duizenden bewoners in winterse landschappen en de indrukwekkende mergelsculpturen.

Kerst in MergelRijk is een echte aanrader voor zowel jong als oud. Laat je inspireren door mergelsculpturen en ga zelf aan de slag in ons grottenatelier met het maken van een eigen kerstsouvenir van mergel en geniet van een smakelijke pauze in ons ondergrondse MergelCafé. Kerst in MergelRijk is een beleving die je absoluut niet wilt missen!

Tijdens kerst in MergelRijk zal het gangenstelsel volledig in kerstsferen worden ingericht. Een sfeervolle grot boordevol lampjes, kerstbomen, kerstbeelden van mergel en overige decoraties. Geloof ons, je komt ogen te kort!

mergelrijk kerstminiaturen

Tickets

Het MergelRijk is geopend van 14 november 2020 t/m 3 januari 2021. Ga naar www.mergelrijk.nl voor actuele openingstijden, reserveer online je tijdsblok en bestel direct voordelig je ticket voor Kerst in MergelRijk.