Dit worden de hipste kerstpakketten van 2021

13 mei 2021

kerst

Tussen virtuele evenementen en thuiswerken (of in een kantoor zitten met 2 meter afstand) ontbreekt het menselijk contact ernstig. Omdat we allemaal wel een opkikkertje kunnen gebruiken, is er geen betere manier dan met een geschenk rechtstreeks aan je deur! De tijd nemen om de mensen die je bedrijf tot een succes maken – de werknemers – te bedanken, doet wonderen voor het moreel. Als mensen het gevoel hebben dat hun werk ertoe doet, moedigt dat hen aan om in de toekomst harder of productiever te werken. De meeste werknemers willen zich niet slechts een radertje in het wiel voelen; ze willen zich een gewaardeerd individu voelen. Kerstpakketten kunnen hier een positieve invloed op hebben en daarom hebben wij de kerstpakket trends voor 2021 op een rijtje gezet. Zo kan je voldoende originele en leuke ideeën opdoen tegen kerst. 

Kerstpakket van het bedrijf

Of het nu tijdelijk is of de nieuwe norm, maak thuiswerken gemakkelijker met merkartikelen zoals vulpotloden, luchtplanten, een aangepast notitieblok en een deur label om een persoonlijke ruimte om te toveren in een werkomgeving. Bovendien herinnert het werknemers aan hun band met de rest van het bedrijf. Zoek de juiste balans tussen plezier hebben in het weggeven van het kerstpakket en er je collega’s een plezier mee doen.

Het doel van kerstpakketten is dat je je personeel een leuke extra geeft en laat zien dat je dankbaar bent voor hun inzet en geleverde werk. Geen idee waar je al je inspiratie kwijt kan? Hier kan je in 2021 kerstpakketten kopen.

Kerstpakket voor de hele familie

Geef een kerstpakket met cadeautjes in voor de hele familie. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed voor de kinderen en een fles wijn of een cadeaubon voor een spa voor het stel. Familie geschenken herinneren je personeel eraan dat je hun opoffering voor het bedrijf waardeert. 

Kerstpakket met heerlijke wijn

Wijn is een praktisch en leuk geschenk, vooral wanneer je een groot personeelsbestand hebt dat graag samenkomt voor een drankje na het werk. Geef het pakket een persoonlijke touch door wijn te geven uit regio’s waar je dat jaar een zeer hoge omzet had of geef wijn van een lokale wijngaard. Voeg ook een wijnopener, lekkere snacks of een cadeaubon om met het gezin een dagje een wijngaard te bezoeken toe. Voor sommige werknemers is een mooie fles wijn, likeur of een selectie van lokale ambachtelijke bieren het perfecte geschenk, maar vergeet niet dat er ook mensen tussen kunnen zitten die geen alcohol drinken. 

Kerstpakket met een personal touchkerstpakket

Heb je een groot klantenbestand, maar wil je toch persoonlijk zijn? Laat dan een geschenk graveren. Zo kan je een pennenhouder met hun naam erop, gegraveerde naamplaatjes voor op hun bureau of gepersonaliseerde sleutelhangers geven.

Een kerstpakket vol lekkers

Stel een kerstpakket samen vol lekkers, je zou ze zelfs speciale artikelen kunnen geven waarmee ze thuis eten kunnen maken. Je kan er als extraatje een nieuwe set messen of een gloednieuwe snijplank insteken. Na het proeven van deze heerlijke snacks, zal je personeel je zeker dankbaar zijn!