De Winter Fair is terug!

14 oktober 2021

Sta jij ook al 2 jaar te popelen om de meest sfeervolle en geliefde indoor fair te bezoeken? Goed nieuws! Want je kan nu je toegangstickets boeken voor de Winter Fair 2021 in Evenementenhal Hardenberg.

Snuif de Kerstsfeer op in Hardenberg

Dit overdekte winterevenement is, na een hiatus door covid, eindelijk weer terug. Dit jaar kan je op 5, 6 en 7 november 2021 een bezoek brengen aan dit overdekte winterevenement. Plezier gegarandeerd voor jong en oud! Wooninspiratie opdoen of helemaal in de kerstsfeer komen en al cadeautjes shoppen? Bij de Winter Fair kan je terecht bij één van de honderden feestelijk aangeklede standen en tenten. Ontdek de nieuwste producten tijdens een demonstratie of doe zelf mee aan workshops om van jouw kerst een succes te maken. Genoeg geshopt? Dan kan je even bekomen met een hapje en drankje op één van de sfeervol ingerichte terrassen. En terwijl jij je een weg baant tussen de honderden beauty-, mode-, juwelen-, interieur-, eetstanden en veel meer, kunnen de kinderen zich rustig vermaken op het Kidsplein.

Tickets kopen

De Winter Fair gaat dit jaar door op 5, 6 en 7 november 2021. Dat is drie dagen kerstpret, maar de dag van je bezoek beslis je beter op voorhand. Vanwege Covid-19 moet je verplicht aangeven welke dag je de Winter Fair wilt bezoeken. Een tijdslot kiezen hoeft echter niet, dus je hebt de hele dag, van 11u00 tot 18u00, om rond te kuieren op je favoriete plek.

Om toegang te krijgen tot het event heb je een coronatoegangsbewijs nodig, tot het kabinet anders besluit. Met een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat van minder dan 24 uur oud of een corona herstelbewijs kan je dus gewoon alle standen gaan ontdekken.

Tickets koop je online via www.winterfairhardenberg.nl. Voor slechts € 9 heb je al een toegangsticket. Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar betaal je slechts € 4,50 en kinderen onder de 6 mogen volledig gratis binnen! 

Winactie

En dat is nog niet alles. Wij mogen maar liefst 7 duotickets weggeven voor dit fantastische evenement. Op onze wedstrijdpagina vind je alles over deze winactie. Deelnemen kan tot en met 29 oktober 2021, wacht dus niet te lang. Doe snel mee en wie weet ben jij binnenkort één van de gelukkige winnaars.