WIN TWEE TICKETS VOOR WINTER FAIR HARDENBERG

Winter Fair

Nog maar even en dan opent de meest sfeervolle indoor fair haar deuren. Wil jij ook de nieuwste wintertrends bewonderen, alvast kerstinkopen doen of gewoon genieten van de gezelligheid? Doe dan mee met deze winactie. Wij geven namelijk 7x twee tickets weg voor de Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg!

WAT?

Op 8, 9 en 10 november 2019 vindt de vijftiende editie van de Winter Fair plaats. Een bezoek aan dit overdekte winterevenement is een gezellig dagje uit voor jong en oud. De Winter Fair bestaat uit honderden feestelijk aangeklede stands en pagodetenten. Het is de ideale plek om wooninspiratie op te doen en kerstcadeautjes te scoren. Van kleding tot delicatessen: het aanbod is enorm. Klaar met rondstruinen en shoppen? Geniet dan van diverse muzikale optredens. Mannen kunnen zich uitleven in de Men Cave, waar ze kunnen genieten van een speciaalbiertje en sport op televisieschermen. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Een nieuw onderdeel op de Winter Fair is het Kidsplein, een paradijs waar ze zich thuis voelen. Hier kunnen ze knutselen, springen op het springkussen, genieten van voorstellingen, een ritje maken in de draaimolen en nog veel meer. Dat klinkt goed, vind je ook niet? Wij mogen 7 geluksvogels blij maken met kaartjes dus speel snel mee!

WANNEER?

Je kunt tot 25 oktober 2019 meedoen met deze geweldige winactie. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan ontvang je persoonlijk bericht! De tickets kunnen op 8, 9 en 10 november 2019 gebruikt worden.

IK WIL MEEDOEN!

Deelnemen doe je door jouw naam en e-mailadres hieronder achter te laten. Veel succes!

Klik hier om het wedstrijdreglement te raadplegen