Winter Fair Hardenberg

WIN TWEE TICKETS VOOR WINTER FAIR HARDENBERG

Winter Fair

Na 2 jaar geduldig wachten, opent de meest sfeervolle indoor fair eindelijk weer haar deuren. Wil jij ook de nieuwste wintertrends bewonderen, alvast kerstinkopen doen of gewoon genieten van de gezelligheid? Doe dan mee met deze winactie. Wij geven namelijk 7 duotickets weg voor de Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg!

WAT?

Op 5, 6 en 7 november 2021 vindt de zestiende editie van de Winter Fair plaats. Een bezoek aan dit overdekte winterevenement is een gezellig dagje uit voor jong en oud. De Winter Fair bestaat uit honderden feestelijk aangeklede stands en pagodetenten. Het is de ideale plek om wooninspiratie op te doen en kerstcadeautjes te scoren. Van kleding tot delicatessen: het aanbod is enorm. Klaar met rondstruinen en shoppen? Rust dan uit op één van de terrassen en geniet van een warme kop chocolademelk. De kids kunnen zich prima vermaken op het Kidsplein terwijl jij alle kerstvoorbereidingen treft. Dat klinkt goed, vind je ook niet? Wij mogen 7 geluksvogels blij maken met kaartjes dus speel snel mee!

WANNEER?

Je kunt tot 29 oktober 2021 meedoen met deze geweldige winactie. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan ontvang je persoonlijk bericht! De tickets kunnen op 5, 6 en 7 november 2021 gebruikt worden.

IK WIL MEEDOEN!

Deelnemen doe je door jouw naam en e-mailadres hieronder achter te laten. Veel succes!

    Klik hier om het wedstrijdreglement te raadplegen