De leukste adventskalenders van 2019

05 november 2019

Aftellen naar Kerstmis is een stuk leuker met een adventskalender. Elke dag mag je een nieuw luikje open maken en genieten van een kleine verrassing. Chocolade is een klassieker, maar tegenwoordig kun je veel kalenders met andere cadeautjes vinden. Tel bijvoorbeeld af naar kerstmis met wijn, verzorgingsproducten of speelgoed. De leukste adventskalenders van dit jaar hebben we voor je op een rijtje gezet!

Harry Potter adventskalender

Harry Potter adventskalender

Ben jij een echte Harry Potter fan? Dan moet je deze adventskalender in huis halen. Elke dag open je een vakje waar een van de Harry Potter items in zit. Zo krijg je onder andere een selectie aan pennen, sleutelhangers, boekenleggers, broches en buttons. Alle items zijn officieel gelicentieerde, zilveren producten.

Adventskalender vol wijn

Aldi wijn adventskalender

24 dagen aan een stuk elke dag feest! In deze adventskalender van Aldi kan je elke dag een vakje openen waar je verschillende flesjes wijn kan terugvinden: rode wijn, witte wijn, rosé en bubbels. Als echte wijnfanaat mag dit niet ontbreken ter voorbereiding van de feestdagen!

Adventskalender met speciaalbieren

Drink jij liever een koud biertje? Dan is de ‘Beerwulf’ Adventskalender perfect voor jou. De kalender bevat 24 speciaalbieren van 24 verschillende brouwers. Welke bieren er in de kalender zitten blijft nog een verrassing, wel kunnen we je de tip geven dat er een bier van Jopen in zit. Een biertje drinken geeft altijd voldoening, vooral als je tegelijkertijd aftelt naar kerst.

Verzorgingsproducten Adventskalender

Rituals adventskalender

Een adventskalender hoeft niet altijd alcohol of iets eetbaars te bevatten, soms kan het ook gezonder. Zo zijn er verschillende adventskalenders met verschillende verzorgingsproducten voor de mannen en vrouwen onder ons. Zo ontdek je met ‘Ritual of Adventkalender‘ achter elk luikje een luxueus Rituals product. Ook L’Occitane En Provence zorgt voor een adventskalender waarbij je vol spanning af kan tellen naar kerst, met 24 verschillende verzorgingsproducten. Hierbij kun je denken aan een mini-parfum, showergel, handcrème, maskers en nog veel meer!

Make-up Adventskalender

Voor de feestdagen maken we ons graag op. Vooral de vrouwen onder ons stralen graag met hun nieuwe make up en parfums. Ben jij zo iemand? Dan hebben wij voor jou de perfecte adventskalender gevonden. Tel in stijl af naar kerst met de makeup countdown kalender van H&M . Je vindt hier iedere dag een nieuwe verassing om je op te maken. Zo kan je je laten verrassen door lippenstift, lipgloss, eyeliner, oogschaduw en veel glitter producten die perfect bij de feestdagen passen.

Speelgoed Adventskalender

playmobil kerst

Samen met je kinderen aftellen naar kerst is een prachtig ritueel van samenhorigheid. Natuurlijk hoort hierbij een leuke adventskalender voor je kleintjes. Is je kind een Playmobil liefhebber? Haal dan de speciale Playmobil kerstkalender voor hem of haar. Achter elk deurtje zit een leuke verrassing. Misschien is het wel een minifiguurtje, uniek voertuig met kerst thema of zelfs een sneeuwman. Perfect om je kinds Playmobil sets een feestelijke make-over te geven.

Heb je een dochtertje die geen Playmobil fan is? Dan is de adventskalender van L.O.L. Surprise vast en zeker iets voor haar. Hier kan ze zich iedere dag laten verrassen door echte meisjes spullen. Zo zijn er haarspeldjes, rekkertjes en kettingen verstopt achter ieder luikje.

Maak je eigen adventskalender met foto’s

Pixum advents
Hou je wel van chocolade, maar mag het toch net dat tikkeltje origineler? Maak dan je eigen foto-adventskalender. Zo heb je een prachtige en originele adventskalender vol herinneringen. Ben je een Ferrero en Kinder liefhebber? Maak dan zeker je eigen foto adventskalender bij Pixum en verwen jezelf iedere dag met een lekkere praline.

Denk aan je lijn en kies voor een foto adventskalender van smartphoto, hier heb je geen chocolade, maar wel prachtige herinneringen achter ieder luikje. Na het openen van 24 luikjes heb je een mooie papieren poster als muurdecoratie. Zo heb je nog een slanke lijn en mooi aandenken al voor de feestdagen beginnen.

Adventskalender met gin

Gin adventskalender

Gin fans opgelet! In plaats van chocolaatjes vind je 24 handgeplukte gins, elk in unieke met was verzegelde fles. Je kunt er zeker van zijn dat het een zeer goed samengestelde en smakelijke kalender is. Perfect voor een slaapmutsje of mee te nemen naar het werk?

Adventskalender voor je kat

kattenadvents

Heb je geen kinderen? Maar ben je een echte kattenfanaat? Rep je dan naar de dichtstbijzijnde Action, want daar verkopen ze echte adventskalenders voor jou en je pluizenbol. Achter ieder luikje zit een lekkere snack voor jouw lieveling, zodat je je kat in de watten kan leggen gedurende de hele maand December. De kattenadventskalender kan je bovendien kopen voor een voordelige prijs!

Mymuesli adventskalender

mymuesli adventskalender

Doe jij graag ’s ochtends een vakje open in de adventskalender? Dan is deze Muesli adventskalender perfect voor jou. Elk deurtje brengt een nieuwe muesli soort. De doos is bovendien heel stijlvol, dus staat mooi in huis! Je kan ook voor de Porridge, Deluxe of Mueslirepen kalender gaan. Aan jou de keuze!