Beleef een wondermooi weekend in Hasselt Winterland

07 november 2017

Hasselt Winterland Arrangement Holidaysuites

De kerstmarkt van Hasselt, beter bekend als Hasselt Winterland, is intussen al aan de 10de editie toe. Van 18 november 2017 tot en met 7 januari 2018 strijkt het winters festival weer neer in het hartje van de gezelligste winkelstad van Limburg. Hasselt Winterland is niet zomaar een kerstmarkt. Met een schaatsbaan, het huis van de kerstman, een reeks kraampjes en een uitmuntende kerstsfeer belooft het weer een van de hoogtepunten van de winter te worden.

Winterland HasseltAl voor het tiende jaar op rij kan je met het hele gezin, vrienden, familie of romantisch met twee genieten van een van de meest hartverwarmende kerstmarkten van het land. Niet alleen de wonderlijke sfeer zit daar voor iets tussen, ook de vele kraampjes met lokale lekkernijen en typisch winterse dranken en snacks dragen daaraan bij. Het allermooiste aan Hasselt Winterland is dat er echt voor elke leeftijd wel wat te beleven valt…

Zo tik je er streekproducten en souvenirs gemaakt door gepassioneerde vaklui op de kop. Sip je met z’n allen van een glaasje kruidige glühwein terwijl de kids genieten van een kop deuggdoende chocolademelk. Maar opwarmen kan je ook doen door de benen te strekken en je beste kunstjes boven te halen op de overdekte schaatsbaan.

Volop genieten doe je met dit wel erg uitnodigende arrangement van Holiday Suites, waarmee je het meeste haalt uit jouw kerstbeleving op Hasselt Winterland. Vanaf € 25 per persoon per nacht ontdek je met deze deal de fijnste kersthappening van het land. Als gast vertoef je een weekendje in hartje Limburg, waar je in de watten wordt gelegd met een Winterland Pakket.

Een Winterland Pakket? Daarmee ontvang je een gratis entreekaart van de schaatsbaan, de huur van jouw paar schaatsen en 2 consumptiebonnen voor het gezellige Grand Café Winterland.

Of je nu met de voetbalploeg een gezellige kerstuitstap wil beleven, een vrijgezellenweekend met vriendinnen organiseert, er even tussenuit wilt met het gezin, de ganse familie met groottantes en verre neven of met je geliefde afzakt naar Hasselt, het belooft sowieso een magische kerst te worden!

 

 

Hier vind je de openingstijden van de Hasseltse kerstmarkt terug.