Winterdate: Speeddaten te Winterland Hasselt

22 november 2019

Kerstliefde winterdate speeddate hasselt

Kerst is de periode van samenzijn. Met je familie, vrienden en of je partner. Samen knus in de zetel vertoeven, betoverende wandelingen maken door het besneeuwde landschap en lekker kuieren op kerstmarktjes met glühwein in de hand. Gezelligheid alom!

Eenzaamheid is het antoniem van kerst. Niemand hoeft eenzaam te zijn gedurende deze gezellige periode. Net daarom organiseert Winterland Hasselt opnieuw Winterdates.
Ja je hoort het goed, op 10 december kan je op de kerstmarkt terecht voor een Speeddate sessie. Zo hoef je de kerstdagen zeker niet alleen door te brengen.

Je neemt plaats aan een knus tafeltje, waar je iedere 5 minuten een nieuwe persoon ‘voorgeschoteld’ krijgt. Zo zal je uiteindelijk 2 keer met 10 mensen een babbeltje slaan. Tussendoor kan je genieten van een kop koffie en een lekker stuk verse vlaai.

De speeddate vindt plaats in de Spiegeltent tussen 14u en 17u en kost 10 euro. Iedereen is er welkom, scharrel je geen lief op? Dan kan je er misschien wel een toffe vriend of vriendin aan over houden. 

Weet je niet wat zeggen? Geen zorgen! Gastvrouw Virginie Claes zal je van je plankenkoorts verlossen en zal de middag in goede banen leiden.

Schrijf je online in en begin maar alvast ‘All I want for Christmas is you’ te repeteren. Want wie weet vind jij je ware liefde wel! Heb je hem of haar gevonden? Dan kan je samen genieten van de prachtige kerstmarkt, schaatsbaan, of alle andere extraatjes die je kan vinden op Winterland Hasselt. Vergeet alleen je tickets niet te boeken.