‘Wij hebben een topweekend gehad in Keulen!’

22 december 2016

Het was even vroeg opstaan, maar toen Tijs en Daphne op zaterdag in de trein stapten, zat de sfeer er al goed in. Als winnaars van onze prijsvraag gingen ze een weekend naar de kerstmarkt in Keulen!

“De sfeer werd nog beter toen we de img-20161218-wa0036-01-01 hoteldeur openden en we de kamer met het kingsize bed zagen”, glimlacht Tijs. “We zijn daarna meteen de stad in gegaan om een lekker hapje te eten en natuurlijk om alvast iets van de stad te zien.”

’s Avonds kon de pret pas echt beginnen, “In de schemering werd de kerstmarkt echt betoverend! De schattige kraampjes, de geur van glühwein, bier en braadworsten. En de gezellige drukte. De sfeer was echt top!”

“We hebben lekker een biertje gedronken op de kerstmarkt en hebben genoten van de mensen op de schaatsbaan. En voor het slapen nog even een goede cocktail gescoord in het hotel!”

“Oh, en het ontbijt was echt zalig”, vult Daphne aan. “Zoveel keuze.” Met de buikjes gevuld zijn de twee nog eenmaal naar de kerstmarkt geweest. “We hebben de trip afgesloten zoals het hoort: met een heerlijke warme chocolademelk. En daarna was het helaas weer tijd om uit onze kerstdroom te ontwaken!”

tijsdaphne

Tijs en Daphne: blij dat jullie ervan genoten hebben!