Win tickets: André Rieu kerstconcert in Maastricht

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven voor het eerst magische kerstconcerten in thuisstad Maastricht. De concerten worden ongetwijfeld de meest romantische muziekevenementen van het jaar en jij kan er gratis bij zijn!

De concerten ‘Kerst in Maastricht’ vinden plaats op vrijdag 20 december om 20.00u, op zaterdag 21 december om 20.00u en op zondag 22 december om 15.00u.

Het MECC Maastricht wordt in december bovendien omgetoverd tot een winterwonderland. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals’. Hierdoor kom je gegarandeerd in de kerststemming!

Wil jij André Rieu vergezellen op deze sprookjesachtige avond?

Wij hebben twee tickets voor de voorstelling van zaterdagavond om weg te geven! Het zijn super plaatsen, bijna helemaal vooraan, op de derde rij!

Hoe kan je deze tickets winnen? Simpel, door het juiste antwoord te geven op de wedstrijdvraag én het juiste aantal van de schiftingsvraag zo dicht mogelijk te benaderen!

  Wedstrijdvraag: Hoe oud is André Rieu op 1 oktober jongstleden geworden?

  Schiftingsvraag: Hoeveel deelnemers aan de wedstrijd zullen we hebben bij het afsluiten van deze wedstrijd, op zondag 15 december om middernacht?

  Antwoord wedstrijdvraag:

  Antwoord schiftingsvraag:

  Jouw gegevens:

  Voornaam

  Familienaam

  Waar woon je?

  E-mailadres

  Door op 'Deelnemen' te klikken, verklaar je akkoord te gaan met het wedstrijdreglement.