Wedstrijden

wedstrijden

Op Kerstmarkt.com kun je terecht voor informatie over alle kerstmarkten in Europa, tips én de beste winacties. Houd deze pagina dus goed in de gaten, want wij geven namelijk regelmatig mooie prijzen weg!


AFGELOPEN:

Deze wedstrijden zijn helaas afgelopen en de winnaars hebben een bericht van ons ontvangen. Niet gewonnen? Niet getreurd, want zoals je ziet hebben we nog genoeg andere wedstrijden lopen!

Win kaarten voor Winter Fair Hardenberg

Hardenberg

Wij geven dit jaar kaartjes weg voor Winter Fair Hardenberg, de meest sfeervollle indoor fair in Nederland. Wil jij de nieuwste wintertrends komen bewonderen, alvast kerstinkopen doen of genieten van de de gezelligheid? Speel dan mee voor gratis tickets!


Win een gratis verblijf op Landal Kasteeldomein De Cauberg

landal

Verblijf gezellig met het hele gezin in Landal GreenParks Kasteeldomein De Cauberg. Jij maakt nu kans op een midweek- of weekendverblijf in dit prachtige domein. Zou jij wel enkele daagjes weg van alles kunnen gebruiken? Waag je kans!


Win een XXL Toblerone reep

toblerone xxl

NIEUW: Heb jij dit jaar een kerstmarkt bezocht? Dan ontvangen we graag jouw feedback! Laat ons weten hoe je het hebt ervaren en speel automatisch mee voor een Toblerone reep in XXL formaat van maar liefst 4,5 kg!


Win kaarten voor Winter Fair Hardenberg

winter fair hardenberg

NIEUW: wij geven dit jaar kaartjes weg voor Winter Fair Hardenberg, de meest sfeervollle indoor fair in Nederland. Wil jij de nieuwste wintertrends komen bewonderen, alvast kerstinkopen doen of genieten van de de gezelligheid? Speel dan mee voor gratis tickets!

Win twee tickets voor de kerstmarkt van Valkenburg

valkenburg

Valkenburg is dé plek om te bezoeken als echte kerstfanaat. Je ‘onderdompelen’ in kerstsfeer kan je namelijk vrij letterlijk nemen met een bezoek aan één van de grootste ondergrondse kerstmarkten van Europa. Vooral een bezoek aan de kerstmarkt in de Fluweelengrot is een unieke belevenis. En jij kan er gratis heen!

Win kaartjes voor het Nederlands IJsbeeldenfestival

ijsbeeldenfestival

Vanaf 14 december 2019  is de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw te bewonderen in de IJsselhallen in Zwolle. Nog mooier en grootser dan vorig jaar…  en jij kunt het meemaken!

Win een Kerstmarkt-Wellness dagarrangement bij Thermae 2000

thermae 2000

NIEUW: Ook dit jaar geven we in samenwerking met Thermae 2000 een Wellness-Kerstmarkt arrangement. Wil jij lekker een dagje ontspannen bij Thermae 2000 én de ondergrondse kerstmarkt in de Gemeentegrot bezoeken? Waag dan snel je kans.

Win tickets voor het kerstconcert van Christoff

kerstconcert christoff

NIEUW: Christoff geeft samen met kinderkoor Scaletta een reeks kerstconcerten en jij kunt erbij zijn! Wij maken namelijk 6 geluksvogels blij met twee tickets voor het concert op 15 december in Basiliek Koekelberg. Leuk extraatje: zijn zus Lindsay zingt die avond ook mee!

Win tickets voor het kerstconcert van Dana Winner

dana winner

Dana Winner, een van de bekendste Vlaamstalige zangeressen in België, komt samen met haar live band naar het Kursaal Oostende voor een spectaculair kerstconcert aan zee. Wil jij erbij zijn? Doe snel mee, want wij geven 5x 2 tickets weg!

Win tickets voor ‘Christmas Evening with Trijntje’

Trijntje Oosterhuis kerst

Klinkt een soulvolle kerstavond met Trijntje Oosterhuis jou als muziek in de oren? Doe dan snel mee met deze winactie! Wij geven kaartjes weg voor haar kerstconcert op 11 december.

Win 4 tickets voor Kerstcircus Ahoy

kerstcircus ahoy

Op zoek naar een leuk dagje uit voor het hele gezin? Doe dan zeker mee met onze winactie. Wij geven namelijk 3x 4 kaartjes weg voor Kerstcircus Ahoy, het oudste en grootste circus van Nederland. Het belooft spectaculairder dan ooit te worden. Dit wil je dus niet missen!

Win kaartjes voor MergelRijk Valkenburg

mergelrijk

Ben jij al bekend met MergelRijk Valkenburg? In deze grot kun je indrukwekkende mergel- en zandsculpturen zien. In december hebben ze bovendien speciale kerstminiaturen! Wil jij ze komen bewonderen?

 

Win tickets voor het kerstconcert van André Rieu in Maastricht

André rieu tickets

PRIMEUR: André Rieu, de ‘Koning van de Wals’, geeft dit jaar een kerstconcert thuisstad Maastricht. De concerten worden ongetwijfeld de meest romantische muziekevenementen en wij geven kaartjes weg! En niet zomaar plaatsen: tickets voor op de 3e rij, dus bijna helemaal vooraan. Wil jij ze hebben?

Win een weekendje Londen

londen stedentrip winnen

Vorig jaar hebben we één gelukkige winnaar blij kunnen maken met een weekend naar de betoverende kerstmarkt van Keulen. Dit jaar sturen we een geluksvogel naar Londen. En wie weet ben jij dat wel!