Vier Kerstmis bij Landal met kortingen tot 30%

10 december 2019

kerstmarkt

Europa baadt momenteel in een fantastische kerstsfeer. Op ieder dorpsplein vind je op dit moment wel gezellige drank- en eetstandjes terug. Van de sfeervolle verlichting en muziek tot overheerlijke braadworsten en glühwein, ieder heeft zijn reden om ‘s avonds af te zakken naar het centrum. Maar voor wie niet genoeg krijgt van dit kerstspektakel, heeft Landal GreenParks iets extra in petto. Boek nu een verblijf tijdens de kerstperiode in een vakantiepark en geniet van kortingen tot 30%. Bovendien zijn alle parken gelegen vlakbij de populairste kerstmarkten uit binnen- en buitenland. Van de kerstmarkt in Brugge tot de Winterfeesten in Gent, een magische en feeërieke winterbeleving is nooit ver weg. 

Vakantieparken nabij een kerstmarkt

De kerstmarkten van Brussel, Maredsous en Bergen zijn alledrie gemakkelijk te bereiken vanuit het vakantiepark Village l’Eau d’Heure in de Franstalige Ardennen. Op dit domein vind je zowel een overdekt openbaar zwemparadijs als een wellnessruimte terug. Het ligt vlakbij recreatiemeer Lac de la Plate Taille, waardoor de locatie op zich al meer dan vijf sterren waard is.

Voor wie Kerstmis toch liever aan de kust viert is er Strandresort Nieuwvliet-Bad. Diep verscholen in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen en op een boogscheut van Brugge en Gent, is dit één van Landal’s populairste trekpleisters. 

Maar voor de meest traditionele kerstmarkten moet je uiteraard dichter bij de Duitse grens zijn. In eigen land is Winterland in Hasselt sinds jaar en dag een voltreffer, al krijgt het natuurlijk veel concurrentie uit Maastricht, Aken en Keulen. Voor wie graag centraal gelegen is, neemt best Landal Kasteeldomein De Cauberg, Hoog Vaals, Mooi Zutendaal of één van de Duitse parken als uitvalsbasis. 

De beste kortingen voor Kerstmis 

Momenteel profiteer je van te gekke kortingen bij Landal. Zo geniet je van kortingen tot 30% op verblijven tijdens de kerstperiode. Daarnaast is er ook voldoende randanimatie voorzien tijdens je verblijf. Zo worden er speciale kerstactiviteiten op touw gezet voor jong en oud en is er de optie om te gourmetten met het hele gezin. Maar houd zeker ook de boekingspagina voor het najaar in het oog, want ook daar vallen gouden zaken te doen. 

Win een verblijf op Landal Kasteeldomein De Cauberg

Uiteraard verbinden wij ook een spectaculaire wedstrijd aan deze aanbieding. Doe mee en maak kans op een verblijf op Landal Kasteeldomein De Cauberg in Nederlands Limburg. 

Speel nu mee met de wedstrijd en win een gratis verblijf! 

Het prijspakket heeft de volgende voorwaarden:

  • Geldig voor een midweek- of weekendverblijf in een 6C accommodatie op Landal Kasteeldomein De Cauberg
  • Geldig voor standaard accommodaties, bijbetalen voor een ander type of periode is niet mogelijk.
  • Inclusief reserveringskosten en toeristenbelasting.
  • Reserveren is uitsluitend schriftelijk mogelijk d.m.v. het reserveringsformulier.
  • Geldig voor een weekend- of midweekverblijf vóór 19-06-2020, m.u.v. de uitgesloten perioden zoals vermeld op www.landal.nl/uitgesloten.
  • Uw reservering zal vanaf 6 weken voor aankomst in behandeling worden genomen.
  • Let op: bijbetaling voor een ander type accommodatie, park of verblijfsperiode is niet mogelijk.
  • Dit aangeboden verblijf is geldig op: Landal Kasteeldomein De Cauberg.