Verwen jouw familie en vrienden met een leuk kerstpakket!

13 augustus 2019

Cadeau

Een leuk cadeau vinden voor een familielid of vriend kan een aardige klus zijn. Ga je dit jaar voor een goed boek of toch weer de ouderwetse fles wijn? Denk dit jaar eens out-of-the-box en doe jouw geliefde, vriend, vriendin of kennis eens een kerstpakket cadeau. Wanneer je er over nadenkt, is dit namelijk het ideale presentje. 

Blijdschap

De grootste angst bij het geven van een cadeau is dat de ontvangende persoon het niet leuk vindt. Veel mensen vinden het namelijk leuk om zelf te bedenken wat ze cadeau doen en dus niet uit te gaan van het eventuele wensenlijstje. Toch is het lastig om met een origineel idee te komen en zeker te zijn van een positieve reactie. 

Jij kunt je vast een voorstelling maken bij het gevoel dat jij hebt wanneer je een kerstpakket ontvangt. De spanning van wat er in zal zitten en de blijdschap bij het uitpakken van het ene na het andere cadeau. Kerstpakketten bestaan allang niet meer uit enkel wat nootjes en een pak soepstengels. Er is dus heel wat om enthousiast over te zijn.

Wanneer en hoe?

Nu denk je misschien; wanneer ga ik ze dan zo’n kerstpakket cadeau doen? Je kunt het uiteraard onder de kerstboom leggen. Toch is het ook niet gek om zo’n pakket op een ander moment in het jaar aan iemand te geven. De inhoud is namelijk totaal niet aan de Decembermaand verbonden en is ook ontzettend leuk om te ontvangen in de lente, zomer of herfst. 

Kerstpakketten kunnen uiteraard ook een ontzettend leuke verrassing zijn! Iemand iets cadeau doen hoeft zich niet te beperken tot feestdagen, verjaardagen of een andere aangelegenheid. Een onverwacht cadeau is duizendmaal leuker dan een verwacht cadeau. 

Inhoud en prijs van het cadeau

Het is duidelijk, een kerstpakket kan een ontzettend leuk cadeau zijn. De vraag is echter; wat zit er in het pakket? Dit is waar het pas echt interessant wordt. Je kunt veel kerstpakketten namelijk personaliseren! Dit betekent dat jij naar de smaak van de ontvanger kunt aanpassen. Geef je het aan een persoon die ontzettend fan is van chocolade? Kies een chocoladepakket of stel er zelf een samen. De opties zijn eindeloos.

De grootste reden dat het leuk is om een kerstpakket te ontvangen Kerstpakketis vanwege de hoeveelheid aan cadeautjes die erin zit. Waar je normaliter één product ontvangt, zijn het er nu misschien wel 10. De waarde van het product op zichzelf is dan meteen al minder belangrijk. 

Laten we als voorbeeld de avondvierdaagse nemen. Veel Nederlandse kinderen lopen 4 dagen lang 5 à 10 kilometer. Op de laatste avond worden ze overspoeld met snoep, chocolade en bloemen. Een mooie bos bloemen of een goede zak snoep kosten al gauw flink wat geld. Nu worden kerstpakketten tegenwoordig ook in rugzakken, reiskoffers en andere verpakkingen geleverd. Stel je het gezicht van jouw zoon, dochter of kleinkind voor wanneer je ze een rugzak vol met lekkers overhandigt. Wij denken dat je heel wat knuffels kunt verwachten.