Verras je medewerkers met een unieke kerstkaart

15 september 2022

Jouw team van harde werkers mag best een keer in het zonnetje gezet worden. Gewoon om te laten zien hoezeer je hun harde werk waardeert. Hoe kun je dat nu beter doen dan door het geven van een mooie kerstkaart? Zeker als je op zoek bent naar net iets anders dan een standaard kerstkaart! Kies voor een luxe en originele kerstkaart en wens je personeel fijne feestdagen. Kies voor een mooi design of ontwerp je eigen kerstkaarten die zeker een glimlach op het gezicht van je werknemers zullen toveren. Hier zijn drie tips om de kerst van je werknemer extra bijzonder te maken. 

Kerstboom met een Rode Kerstbal

Kies een creatief ontwerp

Creëer je kerstkaart met een beetje extra zorg en liefde. Je kunt alvast een ontwerp kiezen en deze zelf aanpassen in de editor. Zakelijke kerstkaarten zijn een mooie manier om wat extra aandacht aan je team te besteden. Wat dacht je van een kaart met goudfolie, zilverfolie of rosé folie? Er zijn genoeg mogelijkheden. Voeg een foto van je team toe of zelfs een foto van het hele bedrijf om de kaart extra persoonlijk te maken. En je kunt natuurlijk ook altijd het logo van je bedrijf toevoegen. Je hebt het geluk dat je deze kaart helemaal zelf kunt samenstellen!

Bedenk een persoonlijke boodschap

Schrijf een persoonlijke boodschap aan de binnenkant van de kaart. Dit is een mooie manier om de tijd te nemen om ieder teamlid persoonlijk in het zonnetje te zetten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor ‘vrolijk kerstfeest’ of ‘prettige feestdagen’ en hier zelf nog een leuke tekst aan toevoegen. Heb je zelf even geen inspiratie? Geen zorgen, ook in de editor kun je een hoop mooie teksten vinden. Je kunt deze zelf een beetje aanpassen en jouw kerstkaart is ready-to-go! Tenminste, natuurlijk niet voordat je een proefdruk hebt besteld. Zo weet je zeker dat de kerstkaart helemaal naar wens is. Voor een klein bedrag kun je de kaart alvast op de deurmat laten ploffen. Tevreden? Dan is het tijd om jouw kerstvreugde te verspreiden!

Een mooie envelop

Geef je kerstkaarten een finishing touch door te kiezen voor een donkergroene, kraft of petrol envelop. Of kies voor één van de andere vele mooie kleuren. En wat dacht je van een luxe envelop met gouden inlay? Zo breng je de kerstsfeer wel heel snel in huis! Een kaartje is natuurlijk pas echt af met een bijpassende sluitzegel. Voeg een ronde gouden sluitzegel toe aan de envelop en jouw kerstkaart kan verstuurd worden. We wensen je een mooie jaarafsluiting!