Unieke verkoop met de leukste kerstdecoratie

19 november 2018

De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken. De tijd waarin we de kamerplant verruilen voor een vrolijk versierde kerstboom. Waarin we de stalletjes uit de kast halen en we meer sfeerlichtjes ophangen. Ieder jaar wordt onze collectie weer groter. En wanneer jij kans ziet, de aankomende Shopping Event VIP te bezoeken, wordt je collectie ook nog een stuk unieker.

Op 28 november én op 1 en 2 december ben jij namelijk uitgenodigd voor een unieke verkoop. Aan de Courtensstraat 1 (Bleckmann) in het Belgische Beveren-Leie vind je op deze data een aanbod van de meest sensationele kerstartikelen. Voor je kerstboom, voor in de huiskamer of de tuin. Jouw kerst wordt dit jaar sfeervoller dan ooit.

De enige voorwaarde om eens gezellig te komen kerst-shoppen is dat je je even inschrijft. Een leuk dagje uit voor jouw en je partner of een goede vriend(in)? Laat snel even weten dat jullie eraan komen en shop de leukste en meest unieke kerstspulletjes op één locatie. Er is parkeergelegenheid geregeld en betalen kan gewoon cash én met bancontact.

Na iedere shoppingdag wordt de voorraad weer aangevuld. Zeer de moeite waard om ook de laatste dag dus gewoon te komen!