Tips voor leuke kerstcadeautjes voor haar

27 november 2019

Kerstcadeaus

Wil je jouw vriendin, vrouw, tante of zus voor kerst verrassen met een tof cadeau? Het kan lastig zijn om het juiste cadeau uit te kiezen voor iemand die je liefhebt, maar geen zorgen. In deze blog krijg je een bonk inspiratie waarmee het supermakkelijk wordt. Lees dus gauw door!

Een CLUSE horloge!

Een cluse horloge is momenteel helemaal in. Het merk maakt horloges die opvallen door niet teveel op te vallen en dat is een ontzettend goede eigenschap voor een horloge. Ze zijn er in allerlei verschillende vormen, kleuren en maten waardoor er voor iedereen wel een geschikt exemplaar tussen zit. Is een horloge niet helemaal haar ding? Dan zijn er ook armbanden en andere mooie accessoires van CLUSE die wellicht beter in de smaak vallen!

Warme pantoffels

Als er één ding is wat bijna synoniem is met de wintermaanden, dan zijn het wel koude voeten. Wanneer het kouder wordt en we na een lange dag moe op de bank ploffen willen de voetjes soms helemaal niet meer warm worden en dat is natuurlijk niet fijn. Geef haar daarom een stel warme pantoffels of sloffen voor kerst! Het leuke hieraan is dat je er ook een grapje mee uit kunt halen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van gigantische sloffen met een bontje aan de binnenkant, of sloffen in de vorm van een dier zoals een tijger, hond of zelfs een olifant? Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een warme sloffen versie van te vinden. Een echte aanrader!

Een bon

Sommigen weten nu eenmaal nooit goed wat ze willen. Anderen weten echt niet wat ze moeten geven. In zo’n geval is een bon een hele veilige en slimme keuze. Je kunt namelijk veel beter een bon geven waar iemand zelf iets mee uit kan gaan zoeken, dan dat je een cadeau geeft waar je heel erg over twijfelt. Wanneer je kiest voor een bon zijn jullie ongetwijfeld beiden tevreden, dus maak deze keuze gerust wanneer je niet weet welk cadeautje passend is!

Slim kiezen is het halve werk

Zoals bij de bon al werd aangestipt kun je beter een cadeautje geven waarvan je zeker weet dat de ander het leuk vindt, dan dat je een cadeautje geeft waar je heel erg over twijfelt. Zorg dus dat je een slimme keuze maakt, want dat is al het halve werk! Veel succes met het uitzoeken van kerstcadeaus.