Tips voor goedkope en originele kerstcadeaus

20 oktober 2022

Kerstmis is een traditie waar zowel kinderen als volwassenen van houden, het is een magisch moment waar iedereen naar uitkijkt. De cadeautjes zijn natuurlijk niet te missen bij Kerst, die door een geheime kerstman onder de boom gelegd worden. Dan ga je daarna gezellig met zijn alle de cadeautjes uitpakken bij de openhaard.Het juiste cadeau kiezen voor een vriend, collega of partner is niet altijd gemakkelijk, vooral niet als er een vast budget is afgesproken. 

Goedkope en Originele Kerstcadeaus

Op zoek naar een goedkoop kerstcadeau? Ontdek alle tips om het juiste cadeau te vinden.

Profiteer van online kortingen!

Een manier om een cadeau minder duur te maken is het gebruiken van kortingscodes. De meeste websites bieden ook in de nieuwsbrief een kortingscode aan op jouw eerste aankoop. De nieuwsbrief van YourSurprise biedt bijvoorbeeld 20% korting op je eerste aankoop!

Koop jouw cadeaus samen

Waarom koop je niet al je cadeaus op één plek? Als je alle kerstcadeautjes op dezelfde website koopt hoef je de verzendkosten maar 1x te betalen. Bovendien bieden veel websites gratis verzending voor bestellingen boven een bepaald bedrag.

Profiteer van Black Friday

Black Friday en Cyber Monday zijn enorm populair en vooral online. Dit zijn dagen die je niet moet missen! Kortingen op heel veel cadeautjes. Houd je favoriete sites in de gaten, sommige sites hebben kortingen alleen voor nieuwsbriefabonnees of al kortingen in de week voor Black Friday.

Kies een goedkoop cadeau 

Maar wel een cadeau dat persoonlijk is voor de ontvanger. Je hoeft niet veel geld uit te geven voor een origineel kerstcadeau. Bij YourSurprise kun je goedkope cadeau-ideeën vinden die gepersonaliseerd zijn voor de ontvanger. Je kunt zelfs cadeaus vinden onder de €10 of €15, zoals een glas met een gegraveerde naam; een gepersonaliseerde verpakking met heerlijke Milka chocolade of een mok met een bedrukte foto.

Het unieke van deze cadeaus is dat het speciaal voor de ontvanger gepersonaliseerd is: met een naam, een boodschap of een foto maak je het een uniek cadeau!