Roofvogelshow op kerstmarkt Thorn

28 november 2018

Kerstmarkt ThornEen kerstmarkt met kraampjes, cadeautjes, glühwein en kerstmuziek. Altijd leuk natuurlijk. Maar in Thorn doen ze er een schepje bovenop. Hier kun je getuige zijn van een heuse roofvogelshow. Ook wordt er een Dickens evenement georganiseerd in het Limburgse stadje.

Het populaire ‘witte stadje’ Thorn is één van de meest sfeervolle locaties voor een kerstmarkt. In het historische centrum met haar beschermde stadsgezicht vind je onder meer de prachtige Abdijkerk. Ook de kerstmarkt kent enige historie: het evenement wordt voor de 25e keer georganiseerd.

Thorn kerstmarktEn bij een jubileum hoort natuurlijk iets speciaals. En deze editie – op zondag 16 december – belooft dan ook een zilveren randje te hebben. Van 13.00 tot 15.00 uur kun je immers genieten van een roofvogeldemonstratie. Daarvoor en daarna kun je je vergapen aan de Dickens sfeer in het stadje.

Ook aan de kraampjes mag het natuurlijk niet ontbreken. Maar liefst 75 kraampjes staan te wachten met de leukste (handgemaakte) cadeautjes en lekkernijen. Met een gratis ritje in de paardenkoets maak je ontgetwijfeld ook de kinderen erg gelukkig!

Sfeerimpressie: