Programma Leuvense kerstmarkt is bekend!

01 november 2019

Dit jaar vindt alweer de 32ste editie van de kerstmarkt in Leuven plaats. Het muzikale programma is alvast bekend en het belooft een heus spektakel te worden. De opening wordt afgetrapt met Yves Segers en Matthias Lens, de feestneuzen achter ‘Die Schnappers’. 

Woensdag 11 december gaat de Leuvense kerstmarkt weer van start, welke inmiddels voor de 32ste keer wordt georganiseerd. Het officiële muzikale programma is nu bekend en het belooft weer gezellig te worden. Een groot plezier voor jong en oud. 

Op woensdag 11 december trappen Die Schnappers af met hun beste carnaval- en après-skihits. De ideale act om het publiek op te warmen voor de Leuvense kerstmarkt. De avond wordt verder gevuld met een optreden van Metejoor, een jong talent dat al in het voorprogramma van Clouseau en Niels Destadsbader stond. “Het zal een straffe eerste avond worden op de openingsdag” aldus de organisatie.

De Belgische toppers kunnen natuurlijk niet ontbreken, dus ook Mama’s Jasje staat op het programma. Grote hits zoals ‘Zo ver weg’ en ‘Doe het licht maar uit’ kan iedereen meezingen met een glaasje glühwein in de hand. De dames die dit jaar voor een dansend publiek gaan zorgen zijn Belle Perez en Kate Ryan. 

Andere artiesten die deze editie een optreden zullen verzorgen zijn: Sammy Moore, Straffen Toebak, Sasha & Davy, Nina Butera, The X-Mas Busquitos, Lou Marvin Band en Yamina & Tim Grand. Het volledige programma bekijk je hier. 

Vanzelfsprekend wordt er voor de allerkleinsten ook een activiteit georganiseerd. Zo kan het jonge publiek genieten op de kindernamiddag die op donderdag 19 december zal plaatsvinden. De enige echte Kerstman bezoeken is een echte aanrader op deze middag. Meer informatie over de kerstmarkt van Leuven kun je hier vinden.