Plopsaland De Panne pakt uit met Winter Magic

17 december 2021

Tijdens de kerstvakantie is het soms moeilijk om de verveling tegen te gaan. Hebben je kinderen te veel energie? Neem ze dan mee naar Plopsaland De Panne, daar valt genoeg te beleven. Zeker in deze tijd van het jaar, want je kan er een magisch winterlandschap ontdekken.

Tijdens Winter Magic wordt het park omgetoverd tot een winterparadijs. Je wandelt er tussen wel honderden kerstbomen, stuk voor stuk prachtig versierd met kerstballen en fonkelende lichtjes. Ook zal je hier en daar een magisch figuur tegen het lijf lopen. Nog energie over? Trek dan je schaatsen aan en laat je helemaal gaan op de schaatspiste.

Blijf zeker tot de avond valt, want dan verandert de gevel van Mayaland volledig in een feeëriek decor voor de onvergetelijke spektakelshow Luminaria: een kleurrijke videoprojectie met muziek, licht en speciale effecten.

Winter Magic blijft nog geopend tot 9 januari. Van 2 tot en met 6 januari komt Ketnet, de cast van #LikeMe en GameKeepers langs om fans te ontmoeten. De KetnetBand zal de themadagen afsluiten met een geweldig optreden.