Plezier gegarandeerd op Winterland in Hasselt

22 november 2022

De 14de editie van Winterland Hasselt is van start gegaan! Nog tot en met 8 januari kun je je volledig laten onderdompelen in de kerstsfeer.

Winterland

Je kunt uren rondkuieren tussen de talrijke kersthutjes terwijl je geniet van winterse lekkernijen. Of ontdek Hasselt van een uniek hoogtepunt en ga voor een ritje in het gigantisch reuzenrad. Natuurlijk is een kerstmarkt niet compleet zonder het huis van de Kerstman. Op 7 december zal hij zijn intrede maken, vanaf dan kun je hem dagelijks bezoeken in zijn prachtige woning.

Ook zijn er activiteiten voor groot en klein. De allerkleinste kunnen een plaatsje nemen in de kersttrein en daarna door Santa’s labyrint wandelen. Sta je stevig op je benen? Waag je er dan aan om een aantal rondjes op de overdekte schaatsbaan te maken. Op zoek naar nog meer avontuur? Stap binnen in Santa’s Ghost House, dit ijzingwekkende spookhuis jaagt je de stuipen op het lijf!

Aan winterpret is er dus zeker geen gebrek in Hasselt. Vergeet ook niet om deze leuke momenten vast te leggen door foto’s te maken bij de #WinterWonderExperience. Wat ga jij het eerste doen?