Op de kerst-stoomtrein? Het kan op de Veluwe

13 november 2018

De Veluwe is bij uitstek de locatie om een kerstmarkt te organiseren. De prachtige omgeving, de gezellige sfeer en de mooie dorpjes maken de kerstmarkt gegarandeerd een succes. In Beekbergen doen ze er echter nog een schepje bovenop. Hier stap je namelijk vanaf de kerstmarkt op de kerst-stoomtrein.

De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij organiseert op 15 december vanaf 11.00 uur een kerstmarkt waar jong en oud van zal genieten. Het toch al sfeervolle Stoomdepot is volledig ondergedompeld in een kerst-sausje. Tussen de prachtige verlichting, sfeervolle muziek, brandende vuurkorven én meest indrukwekkende stoomlocomotieven vind je meerdere kerststalletjes waar de leukste cadeautjes worden verkocht. En natuurlijk is de kerstman zelf ook aanwezig in zijn eigen kantoor om de bezoekers te begroeten.

Hét hoogtepunt is natuurlijk de stoomtrein. En dan hebben we het niet over het mini-treintje waarin de kleinsten zich kunnen vermaken. Nee, een heuse kerst-stoomtrein rijdt op deze dag heen en weer tussen station Loenen en de kerstmarkt. Een onvergetelijke rit. Wees er dus zeker bij op 15 december!

Adres: Dorpstraat 140 Beekbergen.