Ontvang unieke kerstgeschenken bij de Lottery Club

28 november 2019

Wil je ten volle genieten van de kerstperiode maar spring je niet graag kwistig om met je spaargeld? Bij de Lottery Club profiteer je van exclusieve kortingen op kerstgeschenken en maak je kans op tickets voor de meest adembenemende kerstshows. Inschrijven is gratis en volledig vrijblijvend. Registreer je daarom vandaag nog en ontvang meteen een gratis € 3 Win for Life kraslot als welkomstgeschenk. 

In de maand december geniet je als lid nog van de volgende 4 promoties

Tickets voor The Christmas Show in de Lotto Arena

Wil jij André Hazes, Belle Perez en Christoff samen aan het werk zien? Zak dan op zondag 22 december 2019 af naar de Lotto Arena in Antwerpen en geniet van de tweede editie van The Christmas Show. Het beste van alles? De Lottery Club verloot 8 duotickets voor deze magische en feeërieke kerstshow. 

Deelnemen is mogelijk tot 13 december om 9 uur. Maak een gratis account aan bij de Lottery Club en neem via deze link deel aan de wedstrijd. Klik hier voor het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. 

Foute kersttrui van Jeroom 

Een beetje eigenwijs, sociaal incapabel maar toch geadoreerd door heel Vlaanderen.  Jeroom Snelders, ook wel bekend als die droge huiscartoonist van HUMO, heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Speel mee met de wedstrijd en maak kans op één van de 80 foute kersttruien met exclusief design van Jeroom. 

Deelnemen is mogelijk tot 10 december om 9 uur. Maak een gratis account aan bij de Lottery Club en neem via deze link deel aan de wedstrijd. Klik hier voor het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. 

Tickets voor RSC Anderlecht – RSC Charleroi 

Zelfs Koning Voetbal wijkt niet voor de aankomende kerstperiode. Anderlecht kruist op 8 december de degens met het Charleroi van Karim Belhocine. Vindt paars-wit opnieuw aansluiting met de top zes of boeken de Zebra’s hun vierde overwinning buitenshuis? Waag vandaag nog je kans en win één van de 15 duotickets, inclusief toegang tot de Stella Bar en meet & greet met 2 spelers. 

Deelnemen is mogelijk tot 2 december om 9 uur. Maak een gratis account aan bij de Lottery Club en neem via deze link deel aan de wedstrijd. Klik hier voor het juiste antwoord op de wedstrijdvraag.

€ 500.000 prijzengeld met Winter Millions 

De Lottery Club zou de Lottery Club niet zijn als je niet kon meedingen naar een royale geldprijs. Doe daarom mee met het feestelijke kraslotenspel Winter Millions en maak kans op een prijzenpot van € 500.000. Met zo’n bedrag kan je jezelf wel eens trakteren op een glühwein op de kerstmarkt, niet? 

Deelnemen is mogelijk tot 31 december om 9 uur. Maak een gratis account aan bij de Lottery Club en neem via deze link deel aan de wedstrijd. Klik hier voor het juiste antwoord op de wedstrijdvraag.