Ontdek het eindejaarsprogramma van Lier

10 december 2021

Er sneuvelen over het hele land kerstmarkten, ook in Lier zal er dit jaar geen plaatsvinden. Toch heeft de stad een eindejaarsprogramma opgesteld boordevol leuke activiteiten voor groot en klein.

Het kerstdorp op de grote markt blijft wel open en het is zeker een bezoekje waard. Van 10 december tot 2 januari kan je op de foto met een ijsbeer, de koets van de kerstman, een reuzepinguïn of gewoon met ze allemaal! Trek je mooiste kerstoutfit aan en maak een prachtige foto met je vrienden of familie.

Ben jij op zoek naar meer actie? Goed nieuws, want dit weekend staat er een 10m hoge toren op het Zimmerplein. De Spidertower XXL is dé activiteit voor durvers. Je kan volledig gratis de mooi verlichtte toren beklimmen.

Openingsuren:

  • vrijdag 10.12 van 18u tot 21u
  • zaterdag 11.12 van 14u tot 21u
  • zondag 12.12 van 14u tot 20u

Een andere leuke activiteit is het lichtspektakel in het stadspark. De Machienerie neemt je mee in een betoverende wereld vol lichtjes en vuur. Ook vertellen ze het verhaal van de toverfluit, over De Koningin van de Nacht, Papageno de vogelvanger en Prins Tamino. Je kan vrijdag en zaterdag tussen 18u en 22u genieten van dit spektakel.

Er valt dus nog genoeg te beleven in Lier, ook zonder kerstmarkt.