Online Spelletjes Tijdens De Kerstvakantie

Wanneer tijdens de kerstvakantie het weer wat tegenzit, en buitenactiviteiten niet kunnen plaatsvinden gaan we op zoek naar alternatieven. Het kan leuk zijn om knus onder een dekentje met een hete kop choco, je op je mobieltje of tablet met anderen te meten tijdens videospelletjes.

Online Spelletjes

Voor Elk Wat Wils

Je kan het onderwerp zo gek niet bedenken of er is wel een videospelletje rond gebouwd. Je hebt de schietspelletjes voor de stoeren onder ons. Fantasy Games voor hen, die het graag wat mysterieus hebben. Puzzels, sportgames, behendigheidsspelletjes, en nog zo veel meer.

Je kan gewoon voor de lol spelen, voor de eer en in een competitie naar een hoger level mikken. Maar ze hebben allemaal een gemene noemer. Je wil graag winnen. Dus je gaat op zoek naar het soort van spel dat je ligt.

Dan zijn er anderen die meer naar wat opwinding op zoek zijn. Zij die de spanning opdrijven en er wat geld aan vasthangen. Dat kan heel leuk zijn zolang je het hoofd erbij houdt en niet verzandt in een verslaving. Je kan die spelletjes ook altijd eerst helemaal gratis uitproberen. Op www.bet777.be kan je er een tal van uittesten.

Maar het hoeft natuurlijk niet altijd voor geld te zijn. Je kan ook online spelletjes spelen met je familie of vrienden. Je vindt tegenwoordig bijna alle bordspellen ook in een elektronische versie. Sluit de televisie in de woonkamer aan op de laptop, tablet of telefoon en je speelt met zijn allen spellen als Monopoly, Cluedo en zelfs het oeroude ganzenbord.

Ga je een stapje verder, dan komen we bij de game consoles. Ben je slechts met zijn tweetjes, dan heb je daar mogelijkheden ten over. Ben je met meer, dan kan je een soort competitie organiseren. De Wii kan hier voor hilarische taferelen in de huiskamer zorgen.

In tijden waarin het wat moeilijker is om samen te komen, kan je ook spelletjes spelen met vrienden vanop een afstand. Je hebt een goede internetverbinding nodig en de gegevens van je spelpartners om samen te gaan spelen.

Ook hier zijn de mogelijkheden onbeperkt. Je kan bordspellen spelen waarbij iedere speler om de beurt vanop zijn eigen locatie een zet doet. Alle deelnemers zien in real time de veranderingen op het speelbord. Veel van die spellen hebben ook chatboxen zodat je ook nog wat aardigheden kan uitwisselen tijdens het spelverloop.

Begint Het Te Kriebelen?

Als je al dat moois ziet, zou je bijna hopen op een druilerige dag. De verwarming lekker hoog, of het haardvuur aan, de gordijnen dicht en het licht gedempt. Snacks op de salontafel en je telefoon op stil.

Zo zie je maar dat je ook helemaal op je eentje niet hoeft zeuren omdat het buiten guur en winderig is. Met enkele beperkte voorzieningen kan je de dag, die helemaal niks leekte zijn omtoveren naar die dag tijdens je kerstvakantie, dat je tranen hebt gelachen, op nagels beet van de spanning en genoot van het gezelschap van je vrienden of familie zonder samen op dezelfde plaats te zijn