Ongelofelijke kerstdeals in Duitsland

13 december 2018

OberhausenDuitsland is het ‘kerstland’ bij uitstek. Nergens anders vind je zoveel kerstmarkten, die zo perfect georganiseerd zijn én zo overladen met heerlijke specialiteiten. Hebben jullie binnenkort een gezellig weekendje gepland of twijfel je nog? Wij hebben een website ontdekt waar de beste kortingen verzameld worden: kerstmarktdeals.com. Lees verder want dit mag je niet missen!

In Berlijn kan je naar maar liefst 26 kerstmarkten. Je kan nu een weekend in Berlijn boeken voor maar € 149 p.p., inclusief vlucht en ontbijt. Of heb je voor Keulen gekozen? In Keulen zijn er welgeteld 6 verschillende kerstmarkten! Je kan nu voor maar € 19 heen en terug met de bus naar daar. Blijf je een paar dagen in deze magische kerststad? Boek dan een verblijf inclusief wellness aan hoge kortingen.

Of wat denk je van de kerstmarkt van Düsseldorf? Hier heb je verschillende sprookjesachtige kerstmarkten, zoals een ‘Engelchenmarkt’ met – uiteraard – engelenfiguurtjes versierd en een kerstdorp in het thema van de gebroeders Grimm. Ook hier lopen de kortingen momenteel hoog op. Zo kan je bijvoorbeeld in een luxueus Hilton hotel verblijven voor maar € 49,50 p.p.!

Hou jij meer van de intieme en gezellige sfeer van kleinere kerstmarkten? Dan is Oberhausen zeker en vast iets voor jou. Hier heb je kerstmarkt Centro, met kaboutermarkt voor de kinderen, en Weihnachtswald met tientallen verlichte kerstbomen. Hier swingen de prijzen nu werkelijk de pan uit. Dit ga je niet geloven… Voor maar € 25 p.p. kan je er verblijven op hotel, inclusief ontbijt!

Ga jij naar een andere Duitse stad? Ontdek alle deals per stad en leg je trip vast. Kortingen op hotels, schaatsen of busreizen, de laagste prijzen vind je ongetwijfeld op de website van kerstmarktdeals.com.