Onbeperkt gratis kerstliedjes horen? Beluister de Kerstradio online!

20 juni 2019

Als echte kerstliefhebber is er natuurlijk maar één muziekgenre dat echt de aandacht trekt. Van Mariah Carey tot Wham! Al die heerlijke meezingers brengen dat kerstgevoel helemaal terug naar boven. Welk seizoen, maand, week of dag het ook is; kerstmuziek kan altijd! De vraag is, waar kun je die muziek gratis beluisteren?

Er zijn natuurlijk ontzettend veel manieren om jouw favoriete nummers aan te horen. Van de laatste streamingdiensten tot aan het ouderwetse cassettebandje. Wanneer je de juiste apparatuur  ervoor hebt, kun je overal muziek luisteren.

Wanneer?

Rond de kerstdagen wordt ook op alle radiostations kerstmuziek gedraaid. Sommige mensen worden er in die periode helemaal gek van en anderen genieten hier juist ontzettend van. Voor de liefhebbers is het na de kerst een ontwenningsperiode. Opeens hoor je enkel de nieuwste hits op de radio en niet meer jouw geliefde kersthits. Gelukkig is voor elk probleem een oplossing en zo ook voor deze!

Waar?

Je hoeft niet meer uit te wijken naar betaalde streaming diensten of ouderwetse cassettebandjes en cd’s. Er is namelijk, het hele jaar rond, een gratis optie voor jouw kersthit cravings! Al jouw favoriete kerst hits hoor je namelijk online via de radio. Niet de reguliere radio, maar een speciale Kerstradio.

Voordelen

Het voordeel van deze online radio, is dat je overal en altijd naar deze muziek kunt luisteren. Uiteraard is het wel van belang dat je een internetverbinding hebt, maar verder heb je niet veel meer nodig. Of je nu achter de computer zit, met je telefoon in de hand of in de auto onderweg naar de volgende bestemming.

Het is allemaal mogelijk dankzij de DAB+ connectie. Simpel gezegd; radio via het internet in plaats van via de FM frequentie. Dit bestaat natuurlijk al enige tijd, maar nog niet alle radiostations bieden de mogelijkheid om via DAB+ te beluisteren. Echter vindt er een verschuiving plaats en zien we steeds meer zenders die zich ook via het internet laten horen.

Wij zijn natuurlijk heel blij om te zien, dat ook de speciale stations zich tot het internet keren. Dankzij deze radiozenders is het mogelijk om overal en altijd kerst-, zomer- of feestmuziek te beluisteren.