Oma spendeerde al meer dan € 33.000 aan Kerstmis

01 december 2018

gekke oma kerstmisDe kerstboom versieren, buitenverlichting ophangen, cadeautjes kopen, de meesten onder ons vinden de kerstperiode geweldig. Maar deze oma gaat er wel heel ver mee. Naar eigen zeggen spendeerde ze – geloof het of niet – al meer dan € 33.000 aan Kerstmis!

Al meer dan 40 jaar verzamelt Betty-Ann Jones kerstdecoratie van over de hele wereld. Decoratie uit Duitsland, kerstbomen uit Florida en houten sleeën, trots somt ze in een hilarische video haar veroveringen op.

De vrouw begint al in augustus met het decorereren en verzamelen van kerstspullen en het aansteken van de kerstverlichting. De reactie van haar man? “Als we de elektriciteitsrekening krijgen, zal het niet mals zijn. Hier hangen meer dan 12.000 lichtjes.”

Dat de mensen haar een beetje gek vinden, daar trekt Betty-Ann zich niets van aan. Waarom doet ze dit? Om mensen blij te maken natuurlijk! Niet alleen met de decoratie, die niemand die haar woning ziet kan missen, maar ook met allerlei liefdadigheidacties. Zo organiseert ze gezellige avonden, zamelt ze geld in en deelt ze lakens uit voor daklozen tijdens de kerstperiode. We kunnen er alleen maar breed om glimlachen, niet waar?