Nieuw in Arnhem: kerstmarkt in Charles Dickens stijl!

18 november 2019

Er zijn verschillende kleine kerstmarkten in Arnhem, maar voor het eerst dit jaar één grote. Er wordt meteen groots uitgepakt met het thema ‘Charles Dickens’ en dat zie je overal in terug. 

Op 8 december vindt de kerstmarkt van Arnhem plaats en dit jaar Kerstmarkt Arnhemin een wel heel bijzondere stijl, namelijk ‘Charles Dickens’. Deze stijl neemt je mee terug naar 1812 – 1870.  Dit zie je niet alleen aan de decoraties, maar ook aan de kleding van de vrijwilligers. Het zou leuk zijn als de bezoekers ook in Charles Dickens stijl verschijnen op de kerstmarkt, maar daar staan jullie helemaal vrij in. 

Ook wordt er dit jaar een pannenkoekenboerderij georganiseerd. Tevens zal de kerstmarkt ook plaatsvinden op een boerderij, waar je alle kraampjes in boerderijschuren kunt bewonderen. Je scoort hier de leukste kerstcadeautjes en heerlijke lekkernijen. Buiten glühwein en poffertjes, zijn er op deze kerstmarkt ook oliebollen en erwtensoep te koop. 

Natuurlijk is er ook aan entertainment gedacht. Zo zullen de hele middag diverse optredens plaatsvinden van verschillende koren, waar je mee mee kunt zingen met mooie en bekende kerstliederen. Tenslotte kun je terecht voor het kopen van een kerstboom, welke je zelfs thuis kunt laten bezorgen. 

Ga jij ook mee terug in de tijd? De openingstijden van de kerstmarkten vindt je hier.