Nederlanders steeds creatiever met het versturen van kerstkaarten

06 december 2019

6 december 2019Nederlanders die voor de kerst hun familie en vrienden verblijden met een kerstkaarten, worden steeds creatiever. Dit blijkt uit een uitgebreid kerstkaartenonderzoek van online kerstkaartenaanbieder Greetz. 

kerstkaarten

Uit het onderzoek komt naar voren dat inmiddels meer dan de helft (54,8%) van de Nederlanders (zowel particulieren en bedrijven) flink de moeite neemt voor de kerstkaart, en deze helemaal ontwerpt. Dit kan door een compleet eigen ontwerp te gebruiken, of door het gebruik van eigen fotomateriaal.

Tevens komt uit het onderzoek naar voren dat inwoners van het Zuid-Hollandse Westvoorne dit jaar de grootste kans maken om via de post een kaartje bezorgd in Nederland. Waar Nederlanders gemiddeld 4,4 kerstkaarten per inwoner krijgen, ligt dit in Westvoorne op 9,3 kerstkaarten per inwoner.

Wie nog op zoek is naar kerstkaarten, kan daarvoor terecht bij de kerstkaarten van Greetz. Niet alleen kun je daar creatief aan de slag gaan, ook kun je daar rond de 1000 kaarten vinden waar je enkel nog een persoonlijk boodschap op hoeft te zetten.