Best Western City Hotel (Leiden)

Ben jij nog op zoek naar een verblijf in Leiden? Zoek niet verder! Het Best Western City Hotel is je beste keuze. Het hotel ligt midden in het centrum van Leiden zodat jij de gezellige kerstsfeer kan opsnuiven vanaf je de deur uitstapt.

Het hotel heeft zicht op typische Hollandse gevels en ligt op loopafstand van de Koepelkerk, allerlei musea, de universiteit, het station, gezellige bars en restaurants.

Leiden

Wil jij sfeervol overnachten? Boek dan een overnachting in één van de comfortabele kamers. Je kan kiezen voor een moderne tweepersoonskamer met prachtige antieke bedden. De Comfort kamer biedt basiscomfort, de Superior kamer is iets ruimer.

In de deluxe kamer kan je genieten van een prachtig uitzicht. De Junior Suite biedt je datzelfde uitzicht, maar met meer ruimte en comfort. Indien jullie met meer dan 2 personen zijn, kan je een driepersoonskamer of familiekamer boeken. Deze kamers zijn perfect voor een familieuitje of trip met vrienden.

Best Western Leiden

Wil je Leiden wat gaan verkennen? Dan kan je via het hotel een wandel- of fietsarrangement vastleggen. De authentieke Hollandse stad heeft een rijke geschiedenis die jij zelf kan ontdekken. Je wandel gezellig tussen prachtige grachten, monumenten, musea en snuif een ongelofelijke rijkdom aan cultuur op.

Je wordt in het hotel verwelkomd met een drankje, ontvangt een uitgebreid wandelboekje of een fiets en een lekker lunchpakket voor tijdens je tocht. Voor je op pad gaat krijg je een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een heerlijk 3-gangendiner voorgeschoteld. Daarnaast kan je onbeperkt koffie, thee en chocolademelk in de lobby krijgen!

Best Western Restaurant

De historische stad heeft meer dan 88 grachten en kanalen, dus ook een hele hoop schattige bruggetjes die de stad een charmant karakter geven. In de winter is het wat koud, maar als je in de zomer eens terug zou gaan, kan je de stad ook via een boottocht verkennen!