Kerstmarkt Elburg

In 2018 maakte winter in de Vesting haar debuut,want wat was het een enorm succes! Er kwamen maar liefst 35.000 mensen naar de monumentale buitenstad. Dat was alles behalve verwacht. Vandaar komt het evenement Winter in de Vesting ook dit jaar weer terug. Toch blijft het ‘klein, knus en kneuterig’, zoals de organisator Bertus Wijnne zelf verwoord. Ook vindt dit grootse evenement in Elburg slechts 1 weekendje plaats, dus laat hier zeker even een gaatje voor vrij.

Openingstijden
Bekijk hier de openingstijden van de kerstmarkt in Elburg

Op zoek naar een hotel in Elburg?
Bekijk hier speciale lastminute prijzen!

Kerstmarkt Elburg
Tijdens winter in de Vesting ga je letterrijk terug in de tijd. De opzet van het evenement is kleinschaliger waardoor het lokale karakter en decor van Elburg meer aandacht krijgt. Ook kom er herkenbare elementen terug in het programma van winter in de Vesting. Het motto: ‘Elburg anno 1900’.

En het is niet alleen het decor en de activiteiten die ouderwets lijken, maar ook de kleding van bewoners van de woonkern Elburg, de ondernemers van het evenement en de aankleding van huizen en straten. Iedereen gaat helemaal op in de kerstsfeer. En het evenement is ook nog eens gratis toegankelijk voor iedereen. Kom je van ver met de auto? Dan wordt er wel een kleine financiële vergoeding van je gevraagd.

Elburg