Kerstmarkt Arnhem

Ben jij – net als wij – dol op sfeervolle kerstmarkten? Goed nieuws! In Arnhem kun je in de wintermaanden heel veel kerstmarkten bezoeken. We hebben een lijstje gemaakt met de kerstmarkten in Arnhem van 2019. Weet je nog een kerstmarkt die we nog niet in ons lijstje hebben, laat het weten!

Openingstijden 2019
Bekijk de openingstijden van kerstmarkt Arnhem.

Op zoek naar een hotel in Arnhem?
Bekijk hier speciale lastminute prijzen.

Kerstmarkt Schaarsbergen
Kerstmarkt Arnhem
Ook dit jaar wordt weer de wereldberoemde Kerstmarkt van Schaarsbergen georganiseerd. Op een idyllische locatie tegen de achtergrond van onze pittoreske dorpskerk tref je één van de meest gezellige en sfeervolle kerstmarkten uit de regio. Prachtig aangelicht en gedecoreerd met kerstvuren. Met een heuse kerststal, meer dan 50 kramen met authentieke, ambachtelijke, regionale producten en een horeca-plein met: Lekker Eten en Drinken, Geurende vuurkorven, Verhalenverteller Hans, Platenkamp, Kerstkoren in de kerk, Muziekvereniging Eendracht, Accordeonist Gijs Hofman, Midwinterhoornblazers Ugchelen, Gezellige draai-orgelmuziek, Levende kerststal, Broodjes bakken op houtvuur, Ponyrijden en nog veel meer!

Kerst Fair Schuytgraaf
Kerst Fair Arnhem

In 2019 vindt weer de traditionele kerstfair in Schuytgraaf plaats. Maar dit jaar iets anders dan andere jaren. Dit jaar is de kerstfair een samenwerking van de wijkvereniging inSchuytgraaf met de winkeliersvereniging Schuytgraaf. De locatie is dit jaar dan ook het winkelcentrum van Schuytgraaf. Het plein van het winkelcentrum zal omgetoverd worden in prachtige kerstsfeer met kerstverlichting en een levende kerststal.

Het plein wordt natuurlijk gevuld met de kerstkramen met daarop een zeer divers aanbod van allerlei kerst- en geschenkartikelen.
De kerstkoren treden weer op en is er gelegenheid tot het maken van een rit met de arrenslee. Er is ook een horecaplein met gelegenheid voor een hapje en een drankje en diverse activiteiten voor kinderen. Kortom, een gezellige gelegenheid om je kerstinkopen in ontspannen sfeer te doen.

Kerstmarkt Steenen Camer
Arnhem Steenen Camer
De drie boerderijschuren worden prachtig verlicht en een lint met lichtjes voert bezoekers langs vele opgetuigde kramen met kerst, winterspullen en cadeau artikelen, kerstbomen en (warme) lekkernijen zoals glühwein, oliebollen, poffertjes, erwtensoep etc.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten en is de Kerstman aanwezig met cadeautjes. Er is live muziek met o.a. onze huisband: De Telers + koren. Kortom, wederom een geweldig kerstevenement voor het hele gezin lekker dicht bij huis.

Kerstmarkt Mountainbikemuseum
Het Mountainbike Museum organiseert jaarlijks een Kerstmarkt. Tijdens de Kerstmarkt mag je natuurlijk het museum bekijken. Tevens worden er fietsonderdelen verkocht, is er een barbecue en glühwein!