More Than Gifts brengt de kerstmarkt naar de werkvloer

11 oktober 2018

Wanneer het kerstvirus toeslaat, doet het dit overal. Thuis, op straat, maar natuurlijk net zo hard op de werkvloer. Kerstfeest op kantoor wordt steeds populairder. En dat is voornamelijk te danken aan More Than Gifts. Dit bedrijf heeft het fenomeen ‘kerstmarkt’ een zakelijk tintje gegeven, zonder ook maar iets van de traditionele kerstsfeer in te leveren.

Hoe dat werkt? Wel, stel je een echte Duitse kerstmarkt voor. Met de sfeervolle verlichting, de kruidige geur van gluhwein, de vrolijke deuntjes van een kinderkoor en natuurlijk de verschillende stalletjes met cadeautjes… Fantaseer nu jouw collega’s er even bij en je hebt een idee van wat More Than Gifts voor jou kan doen. Een sfeervolle kerstmarkt op maat, speciaal voor jullie bedrijf en gewoon op locatie!

De kerstmarkt? Die kies jij. Het type, de cadeautjes die jouw werknemers gaan ontvangen, de decoratie en catering. More Than Gifts neemt je al het werk uit handen en geeft het begrip ‘kerstborrel’ een geheel nieuwe dimensie. Verras de medewerkers met een leuke act, boek een verrassingsbezoek van niemand minder dan de kerstman of swing er gezellig op los met het hele team onder begeleiding van een Kerst-DJ. Uiteraard worden al jullie momenten professioneel vastgelegd door een fotograaf.

Wanneer de uitnodigingen in de mail verschijnen – of de fysieke uitnodigingen in de hand gedrukt worden, begint de voorpret al. Reken maar dat het hele bedrijf nog even volle bak gaat voordat de kerstpret kan beginnen. More Than Gifts regelt alle uitnodigingen in huisstijl van de klant. Vervolgens wordt exact bijgehouden welke werknemers aanwezig waren op het feestje. Afwezige gasten krijgen alsnog een cadeautje op maat. Zo gaat iedereen op en top gemotiveerd én met een goed gevoel het nieuwe jaar in!

Iets voor jouw/jullie bedrijf? Even contact opnemen kan altijd. Er zijn mogelijkheden voor zowel kleinere als grotere bedrijven en natuurlijk wordt er rekening gehouden met jullie budget.