Kerstpakket inspiratie: geef noten cadeau!

04 november 2022

Wil je deze kerst iets anders cadeau geven dan een standaard kerstpakket? Geef je werknemers of zakenrelaties dan eens noten cadeau. Voedzaam, lekker en ambachtelijk. Zo kun je jouw werknemers en zakenrelaties een luxe cadeau geven en echt verrassen. Hiermee kun je ook alle kanten op, want je kunt dit met verschillende lekkere producten combineren.

Noten Cadeau

Noten zijn gezond

Noten zijn niet alleen heel lekker, maar ook gezond! Er zitten veel goede voedingsstoffen in, zoals eiwitten, gezonde vetten, vezels, vitamines en mineralen. Het maakt niet zo heel veel uit of noten ongebrand of ongeroosterd zijn. Dit is wel iets gezonder, maak ook geroosterde en gebrande noten bevatten nog veel voedingsstoffen. Hoe leuk is het om met de kerst iets cadeau te geven wat lekker én gezond is?

Kerstpakketten met noten

Er zijn veel verschillende soorten noten en notenmixen waar je uit kunt kiezen. Je kunt ook verschillende soorten met elkaar combineren tot een verrassend pakket.

Borrelpakket

Noten zijn een goede basis van een borrelpakket. Dit is heel goed te combineren met een lekkere wijn of speciaalbier. Verder zijn er kerstpakketten waarin ook chips, toastjes, kazen of andere borrelhapjes zitten. In sommige kerstpakketten zit een borrelplank, waardoor je ook meteen iets blijvends cadeau geeft.

Notenmix pakket

Je kunt je werknemers of zakenrelaties een pakket met alleen verschillende noten cadeau doen. Combineer bijvoorbeeld een zak paranoten, een zak cashewnoten en een zak walnoten. Of maak een kerstpakket met een zak pistachenoten en een verrassende notenpasta. Je kunt ook kiezen voor een paar goede notenmixen met gedroogd fruit of chocola.

Gezond kerstpakket

Misschien vind je het juist leuk om noten cadeau te geven omdat dit gezond is. Je wilt je werknemers of zakenrelaties met het kerstpakket het liefst ook meteen een beetje inspireren om gezond te leven. Er zijn ook hele leuke gezonde kerstpakketten met noten. Dat kan natuurlijk een pakket zijn met alleen noten, maar je kunt ook kiezen voor cadeaupakketten met bijvoorbeeld vruchtensappen.

Kies voor vers gebrande noten

Wil je jouw kerstpakketten echt luxe maken? Kies dan voor een kerstpakket met noten die vers gebrand zijn. Dit is echt iets anders dan een standaard zak gebrande noten die niet vers zijn. Vers gebrande noten zijn veel smaakvoller en lekker knapperig.

Goede keuze voor jouw kerstpakket

Met noten in een kerstpakket kun je dus eigenlijk alle kanten op. Je kunt verschillende soorten noten of notenmixen cadeau geven, maar je kunt het ook combineren met drank, vruchtensappen of andere hapjes. Er is volop keuze en je vindt altijd wel een noten kerstpakket dat jij leuk vindt. Of stel jouw eigen kerstpakket met verschillende soorten noten samen! Geef jij jouw werknemers of zakenrelaties dit jaar noten cadeau?