Kerstmarkten als inspiratiebron voor je kerstpakket

09 augustus 2023

De feestelijke sfeer op een kerstmarkt is niet alleen gezellig, maar kan ook dienen als een bron van inspiratie voor het creëren van een persoonlijk en uniek kerstpakket. Ben jij eigenaar van een bedrijf en is het tijd om na te denken over het kerstpakket wat je je personeel dit jaar schenkt? Laat de kerstmarkt dan dienen als inspiratie voor een kerstpakket! In dit artikel gaan we dieper in op hoe je dit kunt doen. 

Kerstpakkettenkiezer.nl - Uitgebreide Borrel

De magie van de kerstmarkten

Kerstmarkten zijn een bron van prachtige decoraties, ambachtelijke creaties en heerlijke lekkernijen die de feestelijke sfeer van de kerstperiode weerspiegelen. Voor velen een magische plek om te bezoeken. Het zou prachtig zijn als je deze magie kunt verwerken in de kerstpakketten die je creëert. Ga bijvoorbeeld zelf aan de slag en knutsel wat decoraties of kaarten in elkaar. Je kunt er ook voor kiezen om in de keuken de handen uit de mouwen te steken en smakelijke kerstkoekjes te bakken. Op deze manier geef je een magische touch aan de kerstpakketten.

Maak het persoonlijk

De sfeer op een kerstmarkt voelt warm en fijn. Iedereen is vriendelijk en heeft enorm veel zin in de feestdagen. Alsof je alle mensen achter de kraampjes al jaren kent! Deze persoonlijke benadering kun je ook goed toepassen bij het maken van de kerstpakketten. Wat dacht je van persoonlijke geschenken? Het hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt handgeschreven brieven schrijven of mokken of laptophoezen laten bedrukken! De ontvangers van de pakketten zullen de moeite die je in het personaliseren hebt gestoken erg waarderen.

Échte ambacht

Veelal zijn de kerstpakketten die grootschalig worden ingeslagen gevuld met etenswaren die we ook in elke supermarkt kunnen vinden. Je werknemers zullen het op prijs stellen wanneer zij een doos vol ambachtelijke items openen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van handgemaakte zeepjes, kaarsen, jam of crème! Met deze ambachtelijke producten verras je niet enkel je personeel, maar steun je ook de lokale producenten.

 Kerst is voor velen de mooiste, gezelligste en leukste tijd van het jaar. Laat je werknemers zien hoe erg je ze op prijs stelt voor een jaar hard werken. Door het geven van een kerstpakket wat met veel bedachtzaamheid is samengesteld laat je hen zien dat je ze apprecieert en om ze geeft. Heb je dit jaar geen tijd om handmatig de kerstcadeaus samen te stellen? Gelukkig is dit geen probleem. Je kunt altijd je kerstgeschenken bestellen bij kerstpakkettenkiezer.nl.