Kerstmarkt in Natuurpark Lelystad

29 november 2016

De kerstmarkt in Natuurpark Lelystad is toe aan de elfde editie. Op zaterdag 17 december is de kerstmarkt rondom het bezoekerscentrum open van 14.00 tot 20.00 uur.

lelystad

De kerstmarkt is onderdeel van het programma: ‘Lelystad geeft licht’. De hoofdstad van Flevoland pakt uit met een vol programma in december, met als hoogtepunten ‘Kerst met de Zandtovenaar’, dat op donderdag 15 december plaatsvindt, en de kerstmarkt die op zaterdag 17 december opent. Organisator is het Flevo-Landschap.

Op de kerstmarkt is van alles te doen. Zo is er een levende kerststal, wordt er kerstmuziek gedraaid – onder meer via live optredens – en is er een lichtjesroute door het park. Uiteraard zijn er ook vele cadeaus te koop, in het bijzonder streekproducten. Dit jaar zullen veel verenigingen en stichtingen met een kraampje aanwezig zijn om spulletjes te verkopen voor het goede doel.

De toegangsprijs voor de kerstmarkt is één euro. Bezoekers wordt geadviseerd met het openbaar vervoer te reizen (halte Lelystad Aviodrome) of gratis te parkeren bij Lelystad Airport. Vanaf daar rijden zeven bussen non-stop naar de markt en terug.