Kerstmarkt geannuleerd door corona. Is er nog hoop?

31 juli 2020

kerstmarkt geannuleerdKerstmarktnieuws in juli. Moeilijke tijden brengen moeilijke beslissingen met zich mee. De gezellige kerstmarkt in de Waterstraat in Lauwe werd nu al geannuleerd door corona. De beslissing valt misschien vroeg, maar de organisatie geeft aan dat ze liever geen risico nemen. Ze beloven er echter een extra mooie editie van te maken volgend jaar.

Gelukkig zal het traditionele kersthuisje van Johan Henry wel nog te bewonderen zijn, met zo’n 60.000 kerstlichtjes, slingers en figuren. Over de grote kerstmarkt in Lauwe werd voorlopig nog niets beslist.

Is er nog hoop voor alle andere evenementen deze winter?

In heel België ziet het er momenteel niet denderend uit. Vooral Antwerpen lijdt onder de nieuwe besmettingen momenteel. De stad werd strikte maatregelen opgelegd en de bewoners werd gevraagd opnieuw binnen te blijven en het contact te beperken.

Voorlopig hebben de organisatoren van de grote kerstmarkten nog geen verder nieuws te melden. We kunnen samen maar hopen dat we deze vervelende tijd snel te boven komen en kunnen genieten van een gezellig eindejaar op onze favoriete kerstmarkten!

Houd zeker Kerstmarkt.com in de gaten voor meer nieuws.