Kerstmarkt Durbuy is geopend

23 november 2018

kerstmarkt durbuyMidden in de Ardennen ligt Durbuy, ook wel bekend als het kleinste stadje van België. Mede door het prachtige centrum, verschillende outdoormogelijkheden en de vele gezellige restaurantjes wordt Durbuy druk bezocht. Vanaf vandaag is er nog een reden om dit pittoreske stadje te bezoeken: de kerstmarkt is geopend.

Ook dit jaar pakt Durbuy weer uit. Het stadje is hele jaar door een fantastische plek om te bezoeken, maar tijdens het kerstseizoen is het een magische bestemming. Het stadje wordt omgetoverd tot een Winter Wonderland met kaarsjes, twinkelende lichtjes en feestelijke decoraties. Struin door de kleine straatjes en ontdek een tal van kraampjes met diverse leuke items.

In het Koning Boudewijn Park kun je lekker schaatsen, zowel bij mooi en slecht weer. De ijsbaan is namelijk overdekt. Genoeg gezien of geschaatst? Warm dan op met een glaasje Glühwein en geniet van verschillende winterse lekkernijen.

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze pagina over de kerstmarkt van Durbuy. Hier vind je ook alle actuele openingstijden.